Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno a reacţionat după ce a făcut prăpăd la schimbare: ”M-am simţit foarte bine în Ghencea”

Compagno a reacţionat după ce a făcut prăpăd la schimbare: ”M-am simţit foarte bine în Ghencea”

FCSB

Comentarii

Atacantul celor de la FCSB, Andrea Compagno (27 de ani), a tras concluziile după remiza cu Nordsjaelland şi reacţia nervoasă pe care a avut-o când a fost schimbat de pe teren.

FCSB a încheiat la egalitate cu Nordsjaelland, scor 0-0, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Vicecampioana României a jucat în superioritate numerică din minutul 60, atunci când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat.

La un minut distanţă, FCSB a făcut o schimbare în compartimentul ofensiv. Vali Gheorghe i-a luat locul în teren lui Andrea Compagno.

În timp ce părăsea suprafaţa de joc, atacantul italian a avut o reacţie nervoasă şi a lovit cu putere unul dintre scaunele de pe banca de rezerve.

Compagno a reacţionat după ce a făcut prăpăd la schimbare: ”M-am simţit foarte bine în Ghencea”

La finalul meciului disputat în Ghencea, atacantul Andrea Compagno a oferit prima reacţie după faza controversată în care a fost implicat.

”Trebuie să obţinem calificarea acolo. Nu vreau să vorbesc despre asta, vorbim despre echipă. Am avut o ocazie, din păcate nu am reuşit să marcăm.

Nu vreau să vorbesc despre asta. Vorbim despre echipă. Am jucat bine, am avut ocazii. Şi eu am văzut că puteam avea mai mult noroc acolo.

Toată lumea ne-a dat ca şi eliminaţi şi astăzi. Am arată că suntem echipe echilibrate. Au un joc bun de posesie. E clar că au au pregătit bine meciul, dar va fi un meci echilibrat. Cred că şi noi am pregătit bine meciul.

Sper că noi, trebuie să facem un meci bun acolo şi cu puţin noroc să câştigăm. Foarte bine m-am simţit în Ghencea, este o atmosferă specială”, a declarat Compagno, după meci, conform Pro TV.

Returul dintre FCSB şi Nordsjaelland se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnoconference league 

viewscnt
Articole similare