Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a făcut praf unul dintre preferaţi, după egalul FCSB-ului cu Nordsjaelland. ”Dădea pase la adversar” | EXCLUSIV

Gigi Becali şi-a făcut praf unul dintre preferaţi, după egalul FCSB-ului cu Nordsjaelland. ”Dădea pase la adversar” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a remizat pe teren propriu cu Nordsjaelland, scor 0-0, în manşa tur a partidei cu Nordsjaelland.

Deşi danezii au rămas cu un om mai puţin în minutul 60 după eliminarea lui Nagalo, FCSB nu a reuşit să îşi creeze mari ocazii de a marca. Mai mult decâ atât, oaspeţii puteau pleca învingători din Ghencea, dar Nygren a lovit bara în prelungiri, din lovitură liberă.

Gigi Becali, triadă la adresa lui Olaru

Gigi Becali a criticat în termeni duri prestaţiile lui Andrei Cordea şi Darius Olaru. Latifundiarul din Pipera a declarat, în direct la Orange Sport, că avea aşteptări mult mai mari de la Olaru şi a taxat pasivitatea din jocul lui Cordea din prima repriză.

”Numai Olaru nu mi-a plăcut. Aştept de la el să nu mai dea pase în adversari. Coman m-a mulţumit. A făcut ce trebuia să facă. Cordea în prima repriză dormea, sau poate îi era frică. În loc să scape acolo, să dea gol atunci când a primit pasa de la Coman, el dormea. Ne concentrăm pe campionat. Olaru să nu mai dea pase la adversari, ca să luăm campionatul. Cordea să se trezească şi Vali Gheorghe să îl dăm împrumut.

(n.r. despre Cordea) Cu Cordea ce să am? Eu am cu ăla în care îmi pun baza în el. Ce treabă sa am cu Cordea? În Olaru îmi puneam baza în meciurile astea mari”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Gigi Becali, prima reacţie după FCSB - Nordsjaelland 0-0: ”Şi noi am jucat în 10”

”Sunt mulţumit de ce a jucat echipa, dar am jucat jumătate de oră cu om în plus şi nu am marcat. A fost mare diferenţă de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatori, dar pasează mingea ca Barcelona.

Au posesie bună, se mişcă pe teren. Sunt jucători aduşi din Africa şi închişi undeva şi se joacă doar cu mingea. Altceva în afară de mâncare şi minge nu. Nu ai cum să pasezi în halul ăsta, la africani mă refer.

Şi noi am jucat în prima repriză în 10, şi repriza a doua tot în 10. A fost Cordea în prima repriză şi Vali Gheorghe în repriza a doua. Zici că era de pe altă planetă, nu a jucat de mult timp”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare