Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil pentru un jucător de la FCSB înainte de meciul cu Nordsjaelland! S-a accidentat la încălzire şi a ratat primul 11

Ghinion teribil pentru un jucător de la FCSB înainte de meciul cu Nordsjaelland! S-a accidentat la încălzire şi a ratat primul 11

Fotbal

Comentarii

Unul dintre titularii lui Elias Charalambous pentru partida tur cu Nordsjaelland din Conference League s-a accidentat la încălzire şi a luat pe banca de rezervă.

Adrian Şut a acuzat dureri musculare şi a fost înlocuit de Ovidiu Popescu. Fostul jucător al Academicii Clinceni este doar rezervă şi este de puţin probabil să prindă minute în acest meci. 

  • Şut a fost titular în ultima partidă de campionat cu CFR Cluj, câştigată de roş-albaştrii cu 1-0.

MM Stoica a analizat-o pe Nordsjaelland şi e convins: „Dacă facem asta, i-am taxat!” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a dezvăluit punctele forte ale lui Nordsjaelland, dar e convins că FCSB poate da lovitura dacă profită de o slabiciune arătată de danezi.

„Ajung foarte uşor la poartă, joacă foarte simplu, din prima. E un fel de Brighton cu De Zerbi din Danemarca. Participă foarte mulţi jucători la construcţie, dar ajung şi să facă un presing cu toţi cei 10 jucători în terenul advers.

Încep construcţia de jos, dar riscă foarte mult. Se duc cu toţi jucătorii dincolo de centrul terenului. Dacă i-ai prins şi au pierdut mingea, poţi să-i taxezi”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare