Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mă convinge”. Fotbalistul de top care, surprinzător, poate fi slăbiciunea FCSB-ului: ”L-am văzut de foarte multe ori ezitant şi cu probleme” | EXCLUSIV

”Nu mă convinge”. Fotbalistul de top care, surprinzător, poate fi slăbiciunea FCSB-ului: ”L-am văzut de foarte multe ori ezitant şi cu probleme” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se va duela cu Nordsjaelland pentru un loc în play-off-ul Conference League, iar misiunea vicecampioanei României se anunţă a fi una foarte dificilă împotriva formaţiei daneze. Viorel Moldovan (53 de ani) a punctat care ar putea fi slăbiciunea bucureştenilor în această dublă.

FCSB joacă diseară în compania vicecampioanei Danemarcei, Nordsjaelland, de la ora 21:30, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League.

Meciul va avea loc pe Stadionul ”Steaua-Ghencea” şi poate fi urmărit în format live text pe Orangesport.ro.

Elias Charalambous a mizat pe un prim ”11” fără mari surprize, mai ales că FCSB are nevoie ca de aer de un rezultat bun în duelul de acasă înainte de returul ce va fi cu siguranţă de ”foc” în Danemarca.

”Nu mă convinge”. Fotbalistul de top care ar putea să o tragă în jos pe FCSB: ”L-am văzut de foarte multe ori ezitant şi cu probleme” | EXCLUSIV

Dar Viorel Moldovan vede o slăbiciune în formula de joc aleasă de vicecampioana României, anume linia defensivă, acolo FCSB va începe cu Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic.

Fostul mare internaţional român consideră că Vlad Chiricheş a fost destul de ezitant în cele trei meciuri pe care le-a bifat acesta la FCSB, după revenire.

”Pe mine nu mă convinge linia defensivă a FCSB-ului. Chiar dacă Chiricheş are o anumită experienţă, l-am văzut de foarte multe ori ezitant şi cu probleme. Nu numai acum, ci şi în Italia sau la echipa naţională”, a declarat Moldovan, la Orange Sport.

Vlad Chiricheş a revenit după 10 ani la FCSB şi până acum a bifat trei meciuri la vicecampioana României: cele cu Oţelul (2-0) şi CFR Cluj (1-0), din campionat, şi returul cu ŢSKA 1948 Sofia (3-2), din turul trei preliminar al Conference League.

De asemenea, nici Helmut Duckadam nu vede cu ochi buni revenirea lui Chiricheş la FCSB.

Echipa de start a FCSB-ului, în manşa tur cu Nordsjaelland:

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Olaru, Şut, Djokovic – Cordea, Compagno, Coman

În vârstă de 33 de ani, Chiricheş a bifat şi 75 de prezenţe în tricoul primei reprezentative a României, iar în momentul de faţă este cotat la 900.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbvlas chirichesviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare