Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comunicat oficial: Cum a ajuns Sala să plece din Franţa cu avionul dat dispărut: "El a refuzat!" Cine deţinea aeronava

Comunicat oficial: Cum a ajuns Sala să plece din Franţa cu avionul dat dispărut: "El a refuzat!" Cine deţinea aeronava

Special

Comentarii

Cardiff City a oferit clarificări în cazul dispariţiei avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, în timp ce argentinianul se îndrepta spre Ţara Galilor pentru a începe pregătirile la noua echipă.

Galezii susţin că avionul dispărut în timp ce traversa Canalul Mânecii nu a fost ales ce clubul din Premier League. Mai mult, aceştia i-ar fi oferit lui Sala varianta de a zbura cu o cursă de linie, dar fotbalistul a refuzat şi a ales să zboare cu avionul care ar fi fost deţinut de agentul care s-a ocupat de tranzacţie.

"Am discutat cu jucătorul şi l-am întrebat dacă doreşte să-i aranjăm zborul, care, sincer, ar fi fost unul comercial. El a refuzat şi şi-a făcut propriile aranjamente. Nu pot să vă spun cine a organizat zborul pentru că nu ştiu în acest moment, dar cert nu a fost Cardiff City", a declarat preşedintele clubului, Mehmet Dalman.

Conform informaţiilor publicate în Anglia, aeronava ar fi aparţinut agentului scoţian de jucători Willie McKay, cel care s-a şi ocupat de transferul lui Sala de la Nantes la Cardiff.



Imediat după tragedie, mama fotbalistului Emiliano Sala declarase că avionul în care se afla fiul său şi care a dispărut de pe radar deasupra Canaului Mânecii i-ar fi aparţinut preşedintelui clubului Cardiff City.

"Avionul este al preşedintelui clubului Cardiff. Ni s-a spus că avionul a dispărut şi că îl caută. Suntem în contact minut cu minut", a declarat ea, marţi, postului argentinian C5N.

Afla mai multe despre: emiliano salaavion 

viewscnt
Articole similare