Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Iuliu Mureşan după înfrângerea cu CS Mioveni: „Se simte că nu avem experienţă”

Concluzia lui Iuliu Mureşan după înfrângerea cu CS Mioveni: „Se simte că nu avem experienţă”

Superliga

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a V-a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Rusu, în minutul 50.

Iuliu Mureşan, conducătorul lui Dinamo, a vorbit despre înfrângerea suferită. 

„Echipa a luptat, am ratat şi, din păcate, cei de la Mioveni au marcat dintr-o execuţie norocoasă. E păcat că n-am câştigat. Nu ne mulţumea nici egalul. În fotbal se întâmplă şi lucruri pe care nu le doreşti însă.

A fost încurajator debutul lui Amzar. A jucat de parca avea câţiva ani în Liga 1. Se integrează foarte mulţi tineri în primul 11. Sigur, noi vom creşte cu fiecare zi de antrenament şi cu fiecare meci disputat. Am fost conduşi în toate meciurile. Ne-a lipsit şi norocul, dar nu dăm vina pe el. 

Nu ne rămâne decât să ne pregătim în continuare şi să avem încredere în jucători. În fiecare zi rezolvăm multe probleme ale clubului. Ne-ar ajuta foarte mult dacă s-ar debloca transferurile şi am putea să ne întărim cu 2-3-4 jucători. Se simte că n-avem experienţă”, a declarat Mureşan.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

Reacţia lui Bonetti după înfrângerea lui Dinamo! ”Au avut un singur şut pe poartă în 90 de minute!”

Afla mai multe despre: dinamocs mioveniiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare