Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Solskjaer după înfrângerea cu Barcelona: "Avem mult de muncă!" De ce catalanii sunt un exemplu pentru United

Concluzia lui Solskjaer după înfrângerea cu Barcelona: "Avem mult de muncă!" De ce catalanii sunt un exemplu pentru United
Comentarii

Managerul Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat, marţi seară, că echipa sa mai are mult de muncă pentru a reveni la un nivel ridicat şi a putea rivaliza cu FC Barcelona.

"Lionel Messi este un jucător uriaş şi evident că a făcut diferenţa. La 2-0, deja totul era jucat. Alături de Cristiano Ronaldo, ei sunt cei mai buni jucători din lume de zece ani. Noi trebuie să vizăm excelenţa Barcelonei. Avem multă muncă pentru asta, vom reconstrui echipa şi evident vom transfera. FC Barcelona a fost mai bună în ambele meciuri şi este favorită la trofeu. Acum trebuie să ne gândim la Premier League, pentru că trebuie să ne asigurăm locul pentru Liga Campionilor", a declarat Solskjaer.

FC Barcelona a învins, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Manchester United. În tur, catalanii se impuseseră cu 1-0. Felix Brych a dictat penalti în minutul 10 pentru FC Barcelona, dar a revenit asupra deciziei după ce a consultat asistenţa video.

Messi a marcat în minutele 16 şi 20, ultimul după o greşeală a lui De Gea, care a scăpat balonul în plasă. Couthinho a înscris şi el, în minutul 61, cu un şut spectaculos.



Cu reuşitele de marţi, primele în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din 2013, Messi a ajuns la 110 goluri în această competiţie.

Afla mai multe despre: solskjaer 

viewscnt
Articole similare