Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui CFR Cluj a recunoscut! Dan Petrescu are ofertele pe masă: "E un antrenor de mare valoare"

Conducerea lui CFR Cluj a recunoscut! Dan Petrescu are ofertele pe masă: "E un antrenor de mare valoare"

UEFA Europa League

Comentarii

Directorul sportiv al lui CFR Cluj, Bogdan Mara, a vorbit despre interestul pe care alte echipe l-au arătat pentru antrenorul Dan Petrescu. Joi seara, campioana României s-a calificat în primăvara europeană dintr-o grupă foarte grea, cu Celtic, Lazio şi Rennes.

Dan Petrescu, ofertat de alte echipe

În urmă cu câteva zile, înainte de partida cu Celtic de la Cluj, scor 2-0 pentru CFR Cluj, a apărut informaţia conform căreia "Bursucul" e dorit de Astana, echipă pe care a eliminat-o în primul tur preliminar Champions League, în acest an. 

Imediat după partida cu scoţienii, Bogdan Mara a vorbit despre ofertele venite pe numele antrenorului lui CFR Cluj: "Dan (n.r. - Petrescu) are oferte mereu, el are oferte de când a venit la noi. E un antrenor extrem de valoros, un antrenor care a demonstrat prin rezultate pe unde a fost, a demonstrat că este un antrenor de mare valoare. Toate rezultatele lui nu sunt nici noroc, nici întâmplare, ci multă, multă muncă, seriozitate, disciplină", a declarat oficialul campioanei României la Telekom Sport.

De asemenea, Mara a avut şi câteva poliţe de plătit, după calificarea echipei din grupele Europa League: "Păi, ne-au criticat şi când am câştigat la Rennes, şi uite unde e Rennes. Când am câştigat la Rennes ne certau anumiţi oameni că suntem o ruşine pentru România. că nu am făcut decât 1-0 la Rennes. Să fim serioşi. 

Am întâlnit nişte echipe enorme. Nu realizăm nici noi acum cum am reuşit să învingem aceste echipe mari, să obţinem 12 puncte. Suntem extrem de fericiţi. Eram o ruşine din nou probabil, ne calificam ruşinos.Repet, suntem mulţumiţi că am reuşit noi ce trebuia să facem, am depins de noi", a mai spus oficialul. 

Afla mai multe despre: bogdan maracfr clujdan petrescuoferte dan petrescu 

viewscnt
Articole similare