Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu o va părăsi pe FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: ”Pleacă, ce să fac cu el? Dacă făceam concurs de exterioare, îi dădeam 100.000 pe lună”

Constantin Budescu o va părăsi pe FCSB! Anunţul lui Gigi Becali: ”Pleacă, ce să fac cu el? Dacă făceam concurs de exterioare, îi dădeam 100.000 pe lună”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat, luni, că Budescu va pleca de la FCSB în vară, după ce a fost nemulţumit de prestaţiile mijlocaşului ofensiv.

Constantin Budescu a revenit la FCSB pe finalul perioadei de mercato, după despărţirea de Damac. Venirea sa era anunţată ca o mare lovitură pentru ”roş-albaştri”, însă mijlocaşul a stat mai mult pe bancă.

Fostul jucător al Astrei nu şi-a găsit un loc în sistemul lui Edi Iordănescu şi a fost limitat mai multe la apariţii din postura de rezervă. Deşi a impresionat pe alocuri, Becali nu este mulţumit de el.

Finanţatorul FCSB-ului l-a criticat pe Budescu pentru artificiile sale din meciuri şi a afirmat că acesta va pleca în vară, pentru a uşura bugetul de salarii al clubului.

Mijlocaşul de 32 de ani ar încasa 25.000 de euro lunar, o sumă imensă pentru campionatul României. Cei mai bine plătiţi jucători din Liga 1, Chipciu şi FLorin Tănase, ar încasa undeva la 30.000 de euro pe lună.

Constantin Budescu o va părăsi pe FCSB!

Budescu pleacă în vară, vedem ce mai pleacă, ce mai scădem salariile şi am terminat bâlciul. Banii de pe Moruţan, ca să nu mai dau bani de la mine şi la revedere.

Nu e vorba despre Budescu aici. Mă refer să mai scădem cheltuieli. Ce să fac cu Budescu? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul şi îi dau 100.000 pe lună.

Facem concurs de exterioare, bă? Vai, ce exterior, dar ce exterior! Joacă, bă, fotbal serios”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Doar şapte meciuri a prind Budescu de la revenirea la FCSB, dintre care trei ca titular. Mijlocaşul a marcat un singur gol, din penalty, în prelungirile partidei cu Chindia.

Evaluat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt, Becali şi-a luat gândul de la a încasa vreun ban pe Budescu în iarnă şi pare dispus să îl lase să plece liber de contract în vara lui 2022.

În înţelegerea lui Budescu cu FCSB, care expiră în şapte luni, este şi o clauză de prelungire, însă clubul nu pare interesat să îl păstreze în lot.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare