Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al lui Dinamo, avertizat de Mircea Rednic: ”Trebuie să paseze dacă vrea să joace. Altfel va sta pe bancă”

Un fotbalist al lui Dinamo, avertizat de Mircea Rednic: ”Trebuie să paseze dacă vrea să joace. Altfel va sta pe bancă”
Comentarii

Dinamo a pierdut confruntarea cu CFR din ultima etapă a turului sezonului regulat, scor 0-3, pe teren propriu.

Dinamo a continuat seria neagră din Liga 1 şi a pierdut duelul cu CFR, scor 0-3. Clujenii conduceau cu 2-0 încă din minutul 17 şi s-au impus cu usurinţă în deplasarea din Ştefan cel Mare.

”Câinii” au o echipă aproape complet diferită faţă de cea din debutul sezonului, care era compusă majoritar din juniori şi fotbalişti de la formaţia secundă.

Însă, dacă acea echipă a obţinut două victorii în debutul campionatului, după noile transferuri, Dinamo nu a mai câştigat niciun meci.

În primele trei etape, ”câinii” au reuşit să strângă şase puncte, în timp ce în următoarele 12, formaţia din Ştefan cel Mare a reuşit să mai însumeze două.

Printre noile veniri la club a fost şi Mirko Ivanovski, atacant trecut pe la Astra şi CFR. Rednic s-a tot bazat pe el la ultimele meciuri, însă situaţia s-ar putea schimba drastic pentru macedonean.

”Puriul” l-a avertizat pe Ivanovski pentru egoismul arătat pe teren, după ce atacantul a pierdut mingea de mai multe ori în duelul cu CFR pentru că nu a pasat.

Un fotbalist al lui Dinamo, avertizat de Mircea Rednic

"Greu nu îmi e. Îmi fac meseria. Jucătorii fac eforturi. Sunt limite, dar ei fac eforturi, îi văd la antrenament. Am intrat cu teamă. E important ca echipa să câştige, nu să dai tu gol.

Ivanovski aleargă mult, se bate, nu a fost uşor nici pentru el. Data viitoare o să paseze, dacă vrea să joace. Dacă nu, va sta pe bancă, am soluţii pentru atac”, a declarat Mircea Rednic.

Ivanovski a vorbit şi el după înfrângerea cu CFR. Atacantul a lăudat adversarul şi a făcut un apel către coechipierii săi să îşi revină şi să muncească să redreseze echipa.

Supărat, nervos, obosit psihic, dar asta este. Mergem înainte, capul sus. A fost un meci foarte greu pentru noi, ştiam, jucăm cu CFR, în momentul de faţă cea mai buna echipă din România, cu un lot foarte mare, cu foarte mulţi jucători, cu experienţă, cu valoare.

Şi am început nu uşor, pentru că am luat golurile foarte repede şi am vorbit toată săptămâna că CFR este cea mai bună echipă din faze fixe şi am luat luat un gol, încă un gol şi a fost foarte greu pentru noi, dar am început repriza a doua foarte bine, am avut şi nişte ocazii.

Dacă dădeam golul şi dacă ar fi fost 2-1, ar fi fost mai greu şi mai uşor pentru noi, dar şi foarte multă presiune pentru CFR, dar asta e. Am luat încă un gol, 3-0, şi s-a terminat meciul. Mergem înainte, capul sus, urmează acum două săptămâni pauză, trebuie să lucrăm foarte bine, că următoarele meciuri pentru noi sunt foarte importante.

Trebuie să fim uniţi, trebuie să lucrăm foarte mult acum, trebuie jucătorii noi să facă antrenamente fizice, pentru că avem nevoie de jucători în vestiar, trebuie să ajute, trebuie să fim uniiţ şi vedem ce se întâmplă.

CFR... au intrat la ei foarte multe finanţe şi au cumpărat jucători, sunt jucători cu exprienţă, cu valoare, un antrenor foarte bun şi a făcut echipă bună. Când eram eu la CFR şi la Astra, campionatul era mai tare.

Din păcate acum nu e aşa, foarte puternic şi CFR are un lot mare, cu jucători mulţi şi poate să joace multe meciuri, pentru ei e foarte uşor şi normal că au câştigat ultimii ani campionate”, a spus Mirko Ivanovski.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare