Experiențe împreună.
You are here:

Consum de droguri şi raporturi sexuale cu prostituate. Imagini fără precedent cu un fost star din Serie A | FOTO & VIDEO INTERZIS MINORILOR

Consum de droguri şi raporturi sexuale cu prostituate. Imagini fără precedent cu un fost star din Serie A | FOTO & VIDEO INTERZIS MINORILORgalerie foto
Comentarii

Vremea în care Jemery Menez marca goluri pe bandă rulantă pentru AS Roma, PSG sau AC Milan a apus de mult. Francezul a ajuns să evolueze în Ligue 2, la Paris FC, dar trecutul apropiat nu îi dă pace. În presa din Mexic, acolo unde a evoluat pentru Club America, au apărut imagini şocante din viaţa extrasportivă a atacantului.

După ce a marcat doar cinci goluri în cele 18 meciuri jucate pentru Club America, Jeremy Menez e în continuare bântuit de aventura în Mexic. Conform calciomercato.com, o femeie extrem de apropiată atacantului a dezvăluit pentru televiziunea Notas motivele pentru care francezul nu a avut randamentul scontat la America: petreceri fără oprire cu escorte şi droguri.

Afirmaţiile au fost cât se poate de fondate. Pe internet au apărut fotografii şi imagini video în care Menez apare alături de o fată dezbrăcată, pudră albă şi foiţe de rulat. 

viewscnt
Articole similare