Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă războiul dintre Prunea şi Rednic! Ce spune fostul portar despre ”Puriu”: ”Dacă aş fi fost la Dinamo, nu l-aş fi adus. E depăşit, dezbină vestiarul”

Continuă războiul dintre Prunea şi Rednic! Ce spune fostul portar despre ”Puriu”: ”Dacă aş fi fost la Dinamo, nu l-aş fi adus. E depăşit, dezbină vestiarul”

Dinamo București

Comentarii

Războiul declaraţiilor dintre Florin Prunea şi Mircea Rednic continuă, după ce fostul portar l-a atacat, din nou, pe tehnicianul lui Dinamo.

Revenirea lui Rednic la Dinamo se anunţa una prielnică pentru ”câini”, dar, până acum, rezultatele întârzie să apară.

După patru meciuri sub conducerea noului tehnician, echipa a reuşit să însumeze două remize şi două înfrângeri, încasând goluri pe final de meci în trei dintre aceste partide.

Rednic şi-a criticat public jucătorii în mai multe rânduri şi a fost observat vizibil nervos la finalurile meciurilor.

Florin Prunea îl acuză pe ”Puriu” că dezbină vestiarul şi avertizează că acesta nu este omul potrivit pentru banca lui Dinamo.

Fostul portar a explicat că nu este impresionat de venirea lui Rednic înapoi în Ştefan cel Mare şi îi evidenţiază parcursul din ultimele sezoane, la Iaşi, Viitorul şi Dinamo.

Noul atac al lui Prunea vine după ce Rednic l-a numit un ”papagal” şi nu numai, în cadrul unei conferinţe de presă.

Continuă războiul dintre Prunea şi Rednic!

Aseară au fost doi antrenori cu obiective total diferite: Prepeliţă care şi-a dorit să meargă mai departe în Cupă şi Mircea Rednic care a abordat partida ca şi cum nu şi-ar fi dorit.

Diferenţa au făcut-o jucătorii care au intrat. FC Argeş a venit cu tot ce a avut mai bun, chiar dacă au schimbat opt jucători din echipa de bază, dar şi Dinamo a schimbat foarte mult.

Din minutul 70, Argeş a introdus cei mai buni jucători. Golurile de pe final arată o pregătire fizică precară, nu sunt întâmplătoare rezultatele.

Nici starea de spirit a echipei nu prea e bună pentru performanţă. Din punct de vedere fizic, este o diferenţă mare între Dinamo şi celelalte echipe.

Plus banca, pentru că Dinamo a lăsat şase jucători pe margine, Argeş a introdus patru dintre cei mai buni jucători şi au întors rezultatul.

Nu trebuie să fii mare specialist să-ţi dai seama ce s-a întâmplat la meciul de aseară. Şi eu am văzut înainte de meci că Rednic şi-a făcut «mea culpa» pentru faptul că i-a lăsat în afara lotului pe Nica şi Ţîră.

Iar după meci a trecut din nou la ameninţări. Eu cred că Rednic e depăşit de situaţie, iar vestiarul lui Dinamo stă pe un butoi de pulbere.

Făceam aşa o analiză. Rednic a avut 43 de meciuri şi sapte victorii, în ultimii ani, la Viitorul, Iaşi şi Dinamo.

Nu ştiu dacă a mai existat un antrenor cu o linie atât de slabă de clasament. Eu cred că Dinamo nu merge într-o direcţie bună. Se vede cu ochiul liber.

Nu cred că din cauza lui Nica a ieşit Dinamo din Cupă. Au ieşit pentru că n-au vrut să meargă mai departe, diferenţa s-a văzut.

Mă uitam aseară la băiatul ăsta săracul, Espinosa. Doamne, i-au făcut analizele când l-au adus? Sincer. Doamne fereşte, săracul, să nu se întâmple ceva.

I-a dat acolo Rici cu mingea în cap, a căzut… Doamne fereşte! Domne, urmează meciul ăsta cu Sepsi. E un meci de şase puncte şi pentru Dinamo, şi pentru Sepsi.

Dinamo are opt puncte, iar Sepsi are zece. Echipa, care va pierde dintre ele, se va aşeza bine pe penultimul loc.

Să dai tot timpul vina pe jucători… Nu cred că Rednic este, în momentul de faţă, cea mai bună variantă de antrenor.

Eu cred că Dinamo are nevoie de un antrenor care să unească vestiarul, nu să-l dezbine. Dacă aş fi fost la Dinamo, nu l-aş fi adus pe Rednic.

Acum, la Dinamo, este cea mai bună situaţie financiară, din ultimii ani, în sensul că se plătesc la cent şi la timp salariile.

Din punct de vedere financiar, Dinamo este una dintre echipele cu cele mai bune condiţii. N-au cum să se lege lucrurile la Dinamo, dacă acolo e o bombă atomică”, a declarat Florin Prunea, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicflorin prunearednic prunea 

viewscnt
Articole similare