Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Dică pentru Radu Drăguşin: ”Când eram golgheter la FCSB şi jucam în Champions League, juca Cociş în faţa mea la naţională” | EXCLUSIV

Mesajul lui Dică pentru Radu Drăguşin: ”Când eram golgheter la FCSB şi jucam în Champions League, juca Cociş în faţa mea la naţională” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre conflictul izbucnit între Radu Drăguşin şi Florin Bratu, după ce fundaşul central a fost lăsat pe bancă de selecţioner la amicalul naţionalei U21 cu Georgia.

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti români, însă se află într-un conflict deschis cu selecţionerul naţionalei U21. În septembrie, la debutul lui Florin Bratu, acesta a ales să îl lase pe Radu Drăguşin pe bancă şi să îl introducă puţin, pe final de meci, după minutul 80.

Impresarul său a fost scandalizat de alegerea selecţionerului şi a început un război al declaraţiilor cu Bratu. La următoarea acţiune, Drăguşin a fost convocat, dar a ales să nu dea curs chemării, pe motiv că ar fi dorit să rămână la Sampdoria, unde de abia fusese împrumutat, pentru a se integra.

Secundul naţionalei mari a avut câteva sfaturi pentru tânărul fotbalist al lui Juventus. Dică i-a transmis lui Drăguşin să aibă răbdare şi să muncească din greu şi a povestit o situaţie, de când era jucător, în care şi el s-a simţit neîndreptăţit de selecionerul echipei naţionale.

Mesajul lui Dică pentru Radu Drăguşin

Şi el a început să apară, la început era doar pe bancă. E important să joace meci de meci, că doar aşa poate să prindă încredere şi să crească. E un jucător care joacă şi fundaş central, poziţia pe care la naţională am căutat mereu lângă Chiricheş pe cine să găsim. Ar fi bine pentru naţională să joace meci de meci în Italia.

Are 19 ani, dacă joacă de acum în Italia, echipa naţională are cel puţin 10 ani fundaş central. Sperăm să aibă continuitate, nu să joace acum şi să dispară. Dacă nu introduci un jucător în teren, nu înseamnă că nu îi oferi respect. Aşa vede antrenorul la meciul respectiv, înseamnă că nu-l respectă pe jucător?

Eu eram la Steaua (n.r. FCSB), eram golgheterul echipei, jucam în Champions League, dădeam goluri şi eram rezervă la naţională, juca Cociş în faţa mea, care era la nu ştiu ce echipă prin Moldova, ce era să fac? Mă antrenam şi îmi vedeam de treabă! Asta înseamnă că nu mă respecta antrenorul care era acolo? Nu.

Jucătorii trebuie să înţeleagă că e un meci la care decide să nu te bage, de la început, te bagă 15-20 de minute, intră 15-20 de minute, arată-i antrenorului că a greşit faţă de tine şi meciul următor joci titular. Cei doi jucători jucau meci de meci şi el nu. Asta e explicaţia! Probabil acum va fi la naţională şi va juca, la echipa mare (n.r. râde)”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radu drăguşinflorin bratuechipa naţionalăromânia u21nicolae dică 

viewscnt
Articole similare