Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă transferurile la Rapid! Dan Şucu, cu ochii pe un fotbalist străin cu potenţial

Continuă transferurile la Rapid! Dan Şucu, cu ochii pe un fotbalist străin cu potenţial

Rapid

Comentarii

Dan Şucu continuă transferurile la Rapid! Patronul giuleştenilor a realizat deja o mutare în această perioadă de transferuri, kosovarul Florent Hasani, de la KF Tirana.

Dan Şucu nu pleacă doar cu Florent Hasani din Albania, omul de afaceri a pus ochii pe tânărul portar kosovar în vârstă de 19 ani, Mustafe Abdullahu.

Portarul celor de la KF Tirana este în vizorul rapidiştilor, anunţă sport.ro

Transferul lui Abdullahu vine în contextul unor eventuale oferte pentru titularul echipei naţionale a României, Horaţiu Moldovan, în această iarnă.

Abdullahu s-ar putea transfera la Rapid chiar în această iarnă. Fotbalistul cumpărat de KF Tirana la începutul sezonului, de la KS Besa a bifat şase apariţii pentru noua sa echipă, în această stagiune. A încasat opt goluri, dar a închis poarta pentru un meci.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Mustafe Abdullahu, pe site-ul transfermarkt.com

Florent Hasani, cea mai recentă afacere a giuleştenilor

Dan Şucu a rezolvat deja transferul golgheterului celor de la KF Tirana, Florent Hasani.

Rapid l-a achiziţionat pe golgheterul primei ligi albaneze, Florent Hasani. În vârstă de 26 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract pe două sezoane şi jumătate cu Rapid.

În acest sezon, Hasani a marcat 10 goluri în 16 meciuri pentru FK Tirana, ocupanta locului 3 în Albania, acesta a oferit şi trei pase de gol. De asemenea, a bifat şi patru jocuri în UEFA Conference League. În jur de 300.000 de euro a plătit Rapid celor de la KF Tirana, pentru atacantul kosovar în vârstă de 26 de ani.

Afla mai multe despre: rapiddan sucuflorent hasanimustafe abdullahu 

viewscnt
Articole similare