Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă veştile bune la FCSB! Încă un fotbalist de bază s-a vindecat de COVID-19: "Au trecut cu greu cele 16 zile"

Continuă veştile bune la FCSB! Încă un fotbalist de bază s-a vindecat de COVID-19: "Au trecut cu greu cele 16 zile"galerie foto

FCSB

Comentarii

Iulian Cristea (26 de ani), fundaş central la FCSB, a anunţat pe contul personal de Instagram că a scăpat de coronavirus.

"Au trecut cu greu cele 16 zile. Mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să trec peste perioada asta. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au susţinut în această perioadă. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi a celor dragi", a fost mesajul scris de Cristea. 

Cristea este al 5-lea fotbalist de la FCSB care s-a vindecat de COVID-19 după Olimpiu Moruţan, Florinel Coman, Ionuţ Vînă şi Alexandru Buziuc. Astfel, pe lista celor infectaţi mai rămân patru nume: Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Pandele şi Dennis Man. 

Iulian Cristea este un fundaş central cotat la 1 milion de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Internaţionalul român a jucat patru meciuri în acest sezon şi a ratat alte patru partide din cauza coronavirusului. 

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsbcovid 

viewscnt
Articole similare