Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Control antidoping la FC Botoşani - FCSB! Cristi Balaj: "Există anumite suspiciuni. Am primit anumite informaţii"

Control antidoping la FC Botoşani - FCSB! Cristi Balaj: "Există anumite suspiciuni. Am primit anumite informaţii"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping, Cristi Balaj, a anunţat un control antidoping la finalul meciului FC Botoşani - FCSB 0-0, din cauza anumitor suspiciuni.

Antidoping la Botoşani - FCSB

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I. Campionatul a început cu o testare antidoping, la comanda ANAD.

Cristi Balaj a anunţat instituţia pe care o conduce s-a sesizat, în urma momentului în care Maecky Ngombo, fost fotbalist la FC Botoşani, a fost prins cu substanţe interzise pe aeropot. 

Pentru a elimina orice suspiciune, oficialii ANAD au selectat jucători din ambele tabere. 

„Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicaţii. Dar nu închidem ochii şi nu protejăm pe nimeni! După acel incident (n.r. - cu Maecky Ngombo, jucătorul prins cu substanţe interzise pe aeroport), am primit anumite informaţii. Colaborăm cu Ministerul de Interne, WADA are protocoale cu Interpol, Europol. 

Nu avem vreo dovadă, dar verificăm pentru a elimina orice suspiciune. Suspiciunile sunt la Botoşani, dar ambele echipe vor fi testate”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

În cadrul emisiunii Sport Report, fostul arbitrul a mai susţinut că FCSB ar fi trebuit să primească două penalty-uri şi a pus sub semnul întrebării o decizie importantă luată de centralul meciului jucat în Moldova. 

Afla mai multe despre: fcsbfc botosanicristi balajantidoping fc botosani fcsb 

viewscnt
Articole similare