Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Controversatul Nuredin Beinur, ofertă incredibilă pentru a-l transfera pe Denis Alibec: ”Am zis că merită să risc”

Controversatul Nuredin Beinur, ofertă incredibilă pentru a-l transfera pe Denis Alibec: ”Am zis că merită să risc”

Superliga

Comentarii

Nuredin Beinur, un om de afaceri foarte controversat, a dezvăluit oferta pe care o pregătise pentru transferul lui Denis Alibec.

Membru al comunităţii de tătari din România, ca şi Denis Alibec, controversatul om de afaceri Nuredin Beinur a dezvăluit că a vrut să ofere un teren pentru a-l transfera pe atacantul român.

Ofertă incredibilă pentru transferul lui Denis Alibec: ”Aveam mare încredere în valoarea lui”

Nuredin Beinur este unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din România. Supranumit ”Spaima litoralului”, acesta a deţinut mai multe afaceri în sudul litoralului, printre care cluburi, baruri, dar şi o firmă de pază.

De-a lungul timpului, Nuredin Beinur, care a fost jucător la Callatis Mangalia, şi-a făcut foarte multe relaţii în lumea fotbalului de la noi. În cercul său de cunoştinţe sunt nume precum Adi Mutu, Ciprian Marica sau fraţii Becali.

La un moment dat, Nuredin Beinur a simţit că este rost de o afacere şi în fotbal. Omul de afaceri a povestit cum a încercat să-l transfere pe Denis Alibec şi a oferit în schimbul lui un teren în Olimp.

Se întâmpla când Denis Alibec era doar un copil, dar începuse deja să impresioneze la Farul Constanţa. Însă, chiar înainte de a realiza această afacere, Denis Alibec, care atunci avea 18 ani, a fost transferat de Inter Milano.

”Băiatul juca la Farul, iar un alt nepot al meu, Nuredin Altay, cel care conduce acum Unirea Constanţa în liga a doua, mi-a atras atenţia: ”Vezi că ăsta e puştiul teribil al Constanţei! E de mare viitor copilul!”

Patronul de atunci al clubului, Gheorghe Bosânceanu, deţinea un hotel de vreo 14 etaje în Olimp. Iar în faţa lui era un teren al meu, pe care am vrut să i-l ofer în schimbul lui Alibec. Valora cam 800.000 de dolari.

Aveam mare încredere în valoarea lui Denis şi am zis că merită să risc. Prin tranzacţie, ar fi devenit proprietatea mea. N-am mai apucat însă să discut nimic cu Bosânceanu, pentru că băiatul a plecat la Inter”, a povestit Nuredin Beinur pentru Playsport.ro.

Denis Alibec şi-a făcut junioratul la FCSB, dar a fost transferat de Farul Constanţa înainte de a împlini vârsta majoratului. În ciuda vârstei, Alibec a devenit unul dintre cei mai buni jucători de la Farul şi, când avea doar 18 ani, Inter Milano l-a transferat pentru 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare