Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Copa Libertadores 2018 | Returul finalei dintre River şi Boca nu se va juca în Argentina. Anunţul de ultimă oră făcut în America de Sud

Copa Libertadores 2018 | Returul finalei dintre River şi Boca nu se va juca în Argentina. Anunţul de ultimă oră făcut în America de Sud
Comentarii

Returul finalei din Copa Libertadores a fost amânat de mai multe ori în ultimele zile, din cauza violenţelor de la Buenos Aires, dintre fanii celor două echipe, care au afectat şi jucătorii lui Boca. Confederaţia de fotbal din America de Sud (CONMEBOL) a anunţat marţi că returul finalei nu va mai fi găzduit de River Plate.

Oficialii CONMEBOL s-au întâlnit marţi la sediul din Paraguay şi au hotărât ca al doilea meci al finalei, cel care trebuia să fie jucat pe El Monumental, să nu aibă loc în Argentina, din motive de securitate. În plus, s-a decis ca meciul decisiv să fie disputat pe 8 sau 9 decembrie. 

Încă nu a fost stabilit oraşul şi stadionul pe care se va afla câştigătoarea Copei Libertadores din acest an, dar cu siguranţa nu se va juca pe pământ argentinian. O soluţie este ca partidă să fie jucată la Genova (citeşte mai mult aici), dar CONMEBOL ar putea să nu fie de acord cu disputarea finalei în afara Americii de Sud. Forul administrativ va suporta cheltuielile de călătorie pentru cele două cluburi, în limita a 40 de persoane per club. 

Primul meci al finalei, de pe La Bombonera, s-a terminat nedecis, 2-2. 

 

Afla mai multe despre: boca juniorsriver platecopa libertadoresfinalameci amanatamerica de sudviolentefaniultras 

viewscnt
Articole similare