Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a făcut praf naţonala după înfrângerea cu Columbia: „Echipa nu are trasee! Diferenţă foarte mare”

Cornel Dinu a făcut praf naţonala după înfrângerea cu Columbia: „Echipa nu are trasee! Diferenţă foarte mare”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă la limită, scor 2-3, de naţionala Columbiei.

Cornel Dinu, reacţie dură după România - Columbia 2-3

Cornel Dinu, fostul mare internaţional, n-a fost impresionat de „tricolorii” lui Edi Iordănescu şi a avut cuvinte dure pentru aceştia. Nici măcar Radu Drăguşin nu a scăpat de furia lui Dinu.

„România a fost sparring-partner pentru Columbia. A fost o diferenţă foarte mare de valoare. Suntem foarte departe de ei, aud tot felul de mistere fotbalistice care vorbesc despre tranziţie pozitivă, negativă. Nu este conformă cu realitatea, sistemul care se joacă de 30-40 de ani este sistemul zonal.

La 3-0 prin minutul 70 au fost momente când Columbia a pasat de 13-14 ori pentru că jucătorii respectivi îşi dilatau zona, ieşeau la primit. Majoritatea mijlocaşilor de la echipele din Superliga sunt străini, nu mai creştem mijlocaşi de valoare pentru naţională.

Bine că nu l-am mai văzut pe Puşcaş în teren. Problema mare este la calitatea mijlocaşilor, jucătorul trebuie să aibă şi un nume care să spună ceva. Marin e ca un nume de CAP (n.r. Cooperativă Agricolă de Producţie). Când intră în suprafaţa adversă sunt aproape inexistenţi. Nu sunt creativi.

Nu ştiu ce se lucrează la antrenamente, echipa nu are trasee. Drăguşin a avut o prestaţie modestă, este un jucător care mai are mult de lucrat în ceea ce înseamnă mobilitate, dublaj şi viteză de reacţie. Au fost exagerate calităţile care i s-au atribuit.

Ianis Hagi nu este aşezat la naţională în teren unde era dovedit în timp că putea da randament. El a ieşit în evidenţă când a jucat în spatele vârfurilor de atac, cu libertate de acţiune, în rombul de la mijlocul terenului. Îl izolezi când îl pui atacant lateral dreapta, nu are asemenea calităţi”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: echipa nationalacornel dinucolumbiaromania 

viewscnt
Articole similare