Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Şfaiţer, atac fără precendent la arbitrul partidei Dinamo 1-0 Poli Iaşi: ”Nu mă aşteptam la asta din partea lui Hoţegan”

Cornel Şfaiţer, atac fără precendent la arbitrul partidei Dinamo 1-0 Poli Iaşi: ”Nu mă aşteptam la asta din partea lui Hoţegan”

Superliga

Comentarii

Cornel Şfaiţer, preşedintele Politehnicii Iaşi, a răbufnit la adresa arbitrajului, după înfrângerea moldovenilor din meciul cu Dinamo.

Oficialul ieşenilor a criticat în termeni duri arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, referindu-se în mod special la faza din minutul 29, când Luca Mihai a fost făcut KO” de Homawoo. Fundaşul moldovenilor a rămas inconştient pe gazon, însă Haţegan l-a sancţionat pe dinamovist doar cu un cartonaş galben.

„Înfrângere usturătoare. Am fost la băieţi şi i-am felicitat, în condiţiile în care am jucat în 10 oameni 70 de minute. Am 27 de ani de când sunt în fenomen şi nu am văzut un asemenea arbitraj. Nu mă aşteptam la aşa ceva de la Ovidiu «Hoţegan». A dus meciul într-o direcţie.

Am primit multe mesaje de la oameni de fotbal. Bouhenna are tâmpla umflată, a fost faultat înainte să ia roşu. Arbitrul i-a dus pe adversari peste noi. Dinamo nu avea nevoie de asemenea arbitraj. Noi luptăm până la capăt. Chiar şi la pauză i-am încurajat pe jucători, nu e uşor să joci cu om în minus de la jumătatea primei reprize.

La Mihai am avut emoţii cum nu am mai avut. I-am văzut şi pe părinţii lui. E la spital, sângerează la ureche şi nu aude momentan. Sperăm să fie bine. La asemenea fază trebuia eliminare”, a declarat Şfaiţer, la zona mixtă, după Dinamo 1-0 Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: poli iaşisuperligadinamo 

viewscnt
Articole similare