Experiențe împreună.
You are here:

Coronavirus, doar o glumă pentru Marcel Puşcaş! Declaraţii halucinante: "Ieşiţi din case! Unii specialişti spun că e bine să ai virusul"

Coronavirus, doar o glumă pentru Marcel Puşcaş! Declaraţii halucinante: "Ieşiţi din case! Unii specialişti spun că e bine să ai virusul"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele lui FC U Craiova, Marcel Puşcaş, face o recomandare parcă dintr-o altă lume, faţă de ce se aude prin toate mijloacele media. Oficialul echipei patronate de Adrian Mititelu nu este de acord cu ordonanţele militare impuse de Guvern, în urma pandemiei de coronavirus.

  • Conform News.ro, la nivel global, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost raportate peste 1,1 milioane de cazuri de infectare şi peste 58.700 de decese. Din totalul celor afectaţi de Covid-19, mai mult de 226.000 de oameni au fost vindecaţi.

Fostul fotbalist, antrenor şi impresar nu este de acord cu restricţiile impus de Guvernul României şi îndeamnă populaţia să iasă din case. Marcel Puşcaş a ajuns la această concluzie, după ce a luat contact cu mai multe persoane din străinătate: Ieşiţi din case! Îmi asum ce spun. Mulţi gândesc la fel, dar dacă spui cu voce tare devii persona non grata şi intri în zona conspiraţiei.

Comunic mult cu oameni din străinătate. Am văzut interviul cu Ovidiu Stânga. În Olanda, oamenii sunt relaxaţi. L-am auzit pe Nicuşor Stanciu şi am aflat că în Praga oamenii sunt pe străzi. În Germania se circulă fără declaraţiile acelea de doi lei, concepute prost. În Suedia lumea e pe străzi şi la terase. În SUA, am vorbit cu Liţă Dumitru, oamenii circulă, sunt afară, chiar dacă nu este permis să formezi grupuri mai mari de trei persoane", a declarat Marcel Puşcaş pentru Radio Sport 1.

"Marcel Puşcaş: Unii specialişti chiar spun că e bine să-l ai"

"Este panică mondială pentru un virus, despre care unii specialişti chiar spun că e bine să-l ai, pentru a deveni imun. Odată căpătat, eşti mai puternic ca imunitate. Decedaţii sunt deja bolnavi. Moartea lor era la câteva zile distanţă. Se doreşte această panică. Jumătate de million de oameni mor în fiecare an de gripă sezonieră. Acum sunt 50.000 cu tot cu China. Să terminăm cu prosteala asta. La noi, spiritul de turmă funcţionează ca nicăieri în lume.

Mesajul meu pentru sportivi este simplu. Ieşiţi din casă. Antrenaţi-vă. Am văzut o atletă româncă în Portugalia cum se pregătea pe plajă fără restricţii. Faceţi la fel. Ieşiţi şi pregătiţi-vă afară, în aer liber. Unde puteţi. Pe străzi, în jurul blocului, dar nu mai staţi să vă pregătiţi în casă, pe trei metri pătraţi. Tâmpim toţi aşa. Chiar le recomand să asculte sfatul meu. Unde puteţi, ieşiţi şi faceţi mişcare”, a mai declarat oficialul lui FC U Craiova pentru sursa citată. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe