Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coronavirusul provoacă primul deces în fotbal. O jucătoare iraniană s-a stins din viaţă la doar 23 de ani

Coronavirusul provoacă primul deces în fotbal. O jucătoare iraniană s-a stins din viaţă la doar 23 de ani

Fotbal

Comentarii

O fotbalistă iraniană s-a stins din viaţă, miercuri, la doar 23 de ani, din cauza coronavirusului, informează BBC.

Elham Sheikh evolua pentru echipa din Qom, oraş aflat la 140 de kilometri de Teheran, capitala Iranului.

Anunţul a fost făcut de conducătorul clubului de fotbal, care a precizat că tânăra a fost internată în spital în urmă cu zece zile şi a fost diagnosticată cu coronavirus.

 

Şi un fotbalist italian a fost diagnosticat cu coronavirus

Un jucător al echipei Pianese din Serie C, Grupa A, a fost testat pozitiv cu Covid-19, el fiind primul fotbalist italian care se îmbolnăveşte cu coronavirusul, informează gazetta.it.

El a prezentat simptome de gripă sâmbătă noapte şi, din precauţie, nu a fost trimis pe teren duminică. Însă el a mâncat împreună cu echipa, duminică, la prânz. Cu o săptămână în urmă, jucătorul călătorise cu trenul la părinţii lui, din regiunea Emilia-Romagna.

După apariţia simptomelor jucătorul s-a autoizolat, apoi a fost internat la un spital din Siena. Starea sănătăţii sale e bună, potrivit presei italiene.

Un jurnalist sportiv spaniol, în vârstă de 44 de ani, a fost testat pozitiv cu Covid-19, la câteva zile după ce a însoţit echipa Valencia la Milano, pentru meciul cu Atalanta din Liga Campionilor, care a avut loc la 19 februarie.

El s-a prezentat la Hospital Clinico Universitario de Valencia cu simptome ale maladiei, iar primele analize au relevat infectarea lui cu coronavirus.

Afla mai multe despre: coronavirus 

viewscnt
Articole similare