Experiențe împreună.
You are here:

Coşmarul trăit de o jucătoare de golf. Fostul ei iubit a distribuit o poză în care cei doi întreţineau relaţii sexuale: ”A fost cea mai urâtă perioadă a vieţii mele”

Coşmarul trăit de o jucătoare de golf. Fostul ei iubit a distribuit o poză în care cei doi întreţineau relaţii sexuale: ”A fost cea mai urâtă perioadă a vieţii mele”galerie foto

Diverse

Comentarii

Jucătoarea de golf Paige Spiranac a vorbit deschis despre coşmarul pe care l-a trăit atunci când a apărut pe net o poză în care întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat.

Vedetă în golf, Paige Spiranac face de multe ori senzaţie şi pe reţelele de socializare. Frumoasa americancă urcă deseori imagini cu ea în ipostaze sexy. Cu toate acestea, spune că o poză compromiţătoare i-a provocat multe nopţi de nesemn. Tânăra în vârstă de 26 de ani poveteşte cum o poză din telefonul său ”s-a scurs” pe net şi cum a trăit un adevărat coşmar din această cauză.

În acea imagine, Paige Spiranac era surprinsă când îl satisfăcea sexual pe bărbatul care atunci îi era iubit. Ulterior, avea să afle că chiar fostul ei iubit a provocat situaţia neplăcută. Acesta le-a arătat poza prietenilor, care mai departe au urcat-o pe net. Ulterior, Paige spune că a primit mesaje de la foarte mulţi bărbaţi care-i cereau diferite favoruri. În plus, a fost deseori şantajată că poza va ajunge foarte cunoscută pe net:

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

”Mă trezeam în fiecare zi şi mă întrebam, îmi verificam telefonul şi mă întrebam dacă astăzi o să fiu în TMZ (n.r. site de mondenităţi din SUA). A fost cea mai urâtă parte a vieţii mele. Am fost constant stresată că cineva o să vadă poza şi o să o scoată la lumină”, a declarat Paige Spiranac, citată de Daily Star. Jucătoare de golf a mai spus că a fost şantajată de mai multe ori chiar în timpul unor conferinţe.

În cele din urmă, Paige Spiranac a acceptat să pozeze nud în Sports Illustrated, tocmai pentru a trece peste acel moment: ”Eram nud, complet goală. A fost cel mai bun moment din cariera mea. M-am simţit atât de puternică şi am zi că ”OK, dacă mă dezbrac, o fac în condiţiile impuse de mine. Şi aşa mi-am luat corpul înapoi”, a mai povestit Paige Spiranac.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe