Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei a explicat golul dat Rapidului: ”Am fost la locul potrivit”. Regretul pe care îl are marcatorul lui Dinamo

Cosmin Matei a explicat golul dat Rapidului: ”Am fost la locul potrivit”. Regretul pe care îl are marcatorul lui Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Matei a reacţionat la capătul derby-ului dintre Rapid şi Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 28-a din Liga 1.

Cosmin Matei a marcat în minutul 20, după o serie de gafe monumentale comise de defensiva giuleştenilor.

Totuşi, Rapid a restabilit echilibrul pe tabelă trei minute mai târziu, atunci când Vojtus a introdus mingea în plasa adversă.

Marcatorul ”câinilor” a vorbit despre cum a reuşit să înscrie golul, dar a fost dezamăgit că echipa sa nu a reuşit să păstreze avantajul pe tabelă.

De asemenea, Cosmin Matei a analizat şi şansele lui Dinamo de a evita retrogradarea.

”Pentru noi important este că nu am pierdut. Am jucat în deplasare, am luat un punct. De acum încolo ne gândim la meciul de marţi cu Sepsi.Vom juca acasă şi este important să acumulăm puncte în continuare.

Am văzut mingea, am controlat-o şi am băgat-o în poartă. Am urmărit mingea, mă bucur că am fost la locul potrivit şi că am reuşit să înscriu. Din păcate nu am reuşit să ţinem de diferenţa de un gol. Era important să se descopere mai mult Rapidul, să avem mai multe spaţii.

Cu siguranţă rezultatele pozitive ne ajută din punct de vedere moral, cât şi al punctelor. La final orice punct contează. Şi un singur punct e posibil să facă diferenţa în ultima etapă.

(n.r. dacă accidentarea e gravă) Nu ştiu. Am simţit ceva muscular în ultimele minute. Sper să nu fie nimic serios. O să văd ce va fi mâine.

(n.r. despre Gaz Metan Mediaş) Îmi pare rău pentru cei care au fost acolo şi au muncit atâtea luni. Din păcate, munca lor a fost în zadar. Este o situaţie grea pentru ei, pentru fotbalul românesc. Ar fi bine să nu se mai întâmple astfel de lucruri”, a declarat Cosmin Matei, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cosmin mateidinamo 

viewscnt
Articole similare