Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-a cedat acţiunile". Dinamo are un nou patron. Cine e şi ce are de gând cu clubul

"I-a cedat acţiunile". Dinamo are un nou patron. Cine e şi ce are de gând cu clubul

Dinamo București

Comentarii

Dănuţ Lupu, unul fotbaliştii emblematici ai lui Dinamo, a aflat de o schimbare în acţionariatul clubului din "Ştefan cel Mare". După ce Cornel Ţălnar a afirmat că Pablo Cortacero îşi va ceda acţiunile, pe finalul anului trecut, acum Dănuţ Lupu susţine că mutarea e definitivată.

La cine au ajuns acţiunile lui Cortacero, prin care controla Dinamo Bucureşti

Dinamo Bucureşti caută restartul decisiv, care să-i permită să redevină clubul care se lupta pentru titlul în România. După ce s-a încercat cu Ionuţ Negoiţă, Pablo Cortacero a promis un proiect unic în România. 

Doar că spaniolul a lăsat datorii mari în urma sa, care au aruncat clubul într-o nouă insolvenţă. Ibericul "s-a rupt" de România de mai bine de un an, dar a rămas ca principal finanţator la Dinamo prin firma Lotus, acţionarul majoritar SC Dinamo 1948 SA.

Totuşi, spaniolul ar fi cedat controlul său asupra firmei. Dănuţ Lupu susţine că Dorin Şerdean a preluat acţiunile deţinute de Pablo Cortacero. 

Totuşi, Dorin Şerdean nu plănuieşte să petreacă prea mult timp în această poziţie. 

El caută investitori, care să asigure liniştea financiară în "Ştefan cel Mare". 

"Îmi doresc ca această echipă, Dinamo, să reuşească să se salveze, dar înainte de toate îmi doresc să vină un investitor, fiindcă ne salvăm anul acesta, dar la anul ce facem? 

Din câte ştiu eu, Cortacero i-a cedat acţiunile domnului Şerdean. Ştiu că şi el caută cu disperare un investitor”, a declarat Dănuţ Lupu, la Ora Exactă în Sport de la Pro X

Cornel Ţălnar susţinea că Dorin Şerdean a fost prezent în Spania, la începutul acestui an, pentru a discuta cu Pablo Cortacero privind schimbarea de la vârf la Dinamo. 

Administratorul judiciar al lui Dinamo Bucureşti, Răzvan Zăvăleanu, a anunţat ce condiţii trebuie să îndeplinească noii investitori care sunt interesaţi de club. 

Sâmbătă, de la 20:30, Dinamo Bucureşti joacă în Liga 1 cu Rapid Bucureşti, pe Telekomsport.ro: "Eu cred că se va termina egal. Nici Rapid nu traversează o perioadă foarte bună. Dinamo a scos patru puncte în ultimele două meciuri. Cred că va fi un rezultat echitabil", a mai spus Dănuţ Lupu. 

Steliano Filip, dezvăluiri despre conflictul cu Mircea Rednic! ”Nu am mai trăit în carieră astfel de momente, a fost şocant pentru mine!”

Afla mai multe despre: danut lupupablo cortacerodorin serdeanpatron dinamofinantator dinamo 

viewscnt
Articole similare