Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 25 august 2023. Dublăm banii pe meciul Oţelului

Cota 2 AZI 25 august 2023. Dublăm banii pe meciul Oţelului

Pariuri sportive

Comentarii

Oţelul Galaţi – FC Voluntari este una din partidele de debut ale etapei a 7-a din sezonul regulat al Superligii. Confruntarea este un moment oportun pentru cele două echipe să realizeze un rezultat important, după ce etapele precedente nu au adus prea multe puncte. Jocul începe la ora 18:30.

Cota 2 AZI 25 august 2023

Încasezi bonus la verificarea contului pe Betano pe toată durata lunii August. Oţelul a făcut câteva meciuri foarte bune de la revenirea în prima ligă, însă fără să şi obţină victoria. Minusurile echipei lui Dorinel Munteanu se pot observa, mai ales, pe finalul partidelor, atunci când gălăţenii cedează iniţiativa. Exemple de acest tip putem observa la duelul cu Universitatea Cluj de acum două etape, când Oţelul a fost egalată dintr-un penalty în minutele de prelungire ale partidei. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în deplasarea de la Sepsi, dar gălăţenii au fost dominaţi pe toată durata partidei de la Sfântu Gheorghe.  

Ilfovenii au un start de sezon interesant, cu câteva rezultate pe care trebuie să le menţionăm. Victorii cu FC Botoşani (2-1), Petrolul Ploieşti (0-2), Rapid Bucureşti (2-1), care o aduc pe gruparea pregătită de Marin Dună pe locul 6. Formaţia oaspete a fost înfrântă în celelalte trei meciuri disputate, pe terenul campioanei Farul, scor 4-1, în deplasarea de la FC U Craiova 1948, scor 3-1, dar şi acasă de Dinamo, la finalul etapei precedente, 2-3. FC Voluntari are un număr foarte mare de goluri marcate (10), în comparaţie cu această parte a campionatului în alte sezoane, dar şi un număr mare de goluri încasate (12), deasupra în clasamentul celor mai multe goluri încasate fiind doar Universitatea Cluj şi FC U Craiova 1948. 

 Cota 2 AZI 25 august 2023

Pe site-ul lui Andrei Dumitru găseşti multe alte pronosticuri din fotbal. Oţelul a jucat excelent în toate meciurile de pe teren propriu, iar un prim succes este iminent. Urmează o perioadă importantă pentru toate echipele cu pretenţii, iar acumularea unui număr cât mai mare de puncte este obiectivul. În primul rând, gazdele trebuie să menţină ritmul bun pe durata întregii partide, iar adversara este una abordabilă, cu destul de multe greşeli comise în defensivă, ceea ce dă şi mai multă încredere lui Dorinel Munteanu şi elevilor lui. Pariem „Pauză sau final 1”, un pronostic foarte bun, deoarece Oţelul a jucat excelent pe durata primelor reprize, chiar a condus, iar cota pe care o primim este 2.15.  

PRONOSTIC: FC Oţelul Galaţi – FC Voluntari – Pauză sau final 1 @ 2.15

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare