Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota lui Dennis Man a explodat. Efectul transferului la Parma. Cât valorează acum fostul jucător al FCSB-ului

Cota lui Dennis Man a explodat. Efectul transferului la Parma. Cât valorează acum fostul jucător al FCSB-uluigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Cota lui Dennis Man a explodat după ce atacantul de 22 de ani s-a transferat de la FCSB la Parma, în Serie A.

Dennis Man a devenit cel mai scump jucător transferat vreodată din Liga 1, după ce Parma a plătit 13 milioane de euro în schimbul său. Efectul transferului în Serie A s-a simţit în cota pe care Dennis Man o are pe transfermarkt.com.

Cota lui Dennis Man a explodat şi a ajuns al doilea cel mai valoros jucător român

Cei de la transfermarkt.com au actualizat cotele jucătorilor care evoluează în Serie A. Implicit, şi pe cele ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, jucători transferaţi de Parma în acest sezon. Cea mai spectaculoasă creştere a fost la Dennis Man.

Internaţionalul român este acum evaluat la 11 milioane de euro, faţă de 6,5 milioane de euro - cota pe care o avea înainte să se transfere de la FCSB la Parma. Noua cotă se apropie de suma pe care italienii au plătit-o în schimbul său, adică 13 milioane de euro.


Dennis Man a devenit astfel al doilea cel mai valoros jucător român, după Răzvan Marin, a căruit cotă a crescut de la 10 la 12 milioane de euro.

O creştere importantă a avut şi cota lui Valentin Mihăilă. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani este evaluat acum la 8,5 milioane de euro, adică suma pe care a plătit-o Parma la începutul sezonului, pentru transferul de la Universitatea Craiova. Înainte de această actualizare, Valentin Mihăilă avea o cotă de 6 milioane de euro.

Atât Dennis Man, cât mai ales Valentin Mihăilă au arătat în ultima vreme o formă foarte bună la Parma şi sunt şanse mari să devină jucători de bază în echipa italiană.

Cel mai valoros jucător român rămâne Răzvan Marin, a cărui cotă a crescut de la 10 la 12 milioane de euro. Mijlocaşul de 24 de ani a avut evoluţii din ce în ce mai solide la Cagliari, unde este titular şi a devenit unul dintre favoriţii suporterilor.
 

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare