Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coutinho, chemat în Premier League de un antrenor de top! Brazilianul poate reveni în Anglia, nemaifiind dorit la FC Barcelona

Coutinho, chemat în Premier League de un antrenor de top! Brazilianul poate reveni în Anglia, nemaifiind dorit la FC Barcelona

Premier League

Comentarii

Philippe Coutinho (27 de ani) e dorit de Rafa Benitez la Newcastle, în noul său proiect baza pe investiţii serioase, după ce clubul de pe St. James's Park a fost preluată de şeicul Mohammed bin Salman. Brazilianul nu mai e dorit de FC Barcelona.

La Newcastle începe o nouă eră, după preluarea clubului de către şeicii arabi plini de bani. Rafa Benitez vrea să-şi facă echipă puternică şi, profitând de infuzia serioasă de capital, îl vrea pe Philippe Coutinho (27 de ani), anunţă presa din Anglia. Brazilianul nu mai e dorit de FC Barcelona, catalanii căutând o echipă care să plătească o sumă importantă de bani. Coutinho a fost împrumutat în acest sezon la Bayern, dar bavarezii nu-s dispuşi să achite clauza de cumpărare definitivă.

Fără emoţiile retrogradării, aflaţi la mijlocul clasamentului, în birourile de pe St. James's Park se pregăteşte deja proiectul pentru sezonul viitor. Cea mai importantă mutare a "Coţofenelor" va fi revenirea lui Rafa Benitez pe bancă, în locul lui Steve Bruce, anunţă The Telegraph. Ross Barkley, John Stones şi John McGinn sunt alte ţinte ale formaţiei britanice.

"Dacă aş fi director sportiv, l-aş transfera pe Coutinho!"

În urmă cu câteva zile, Owen Hargreaves, fostul fotbalist al lui Manchester United, a spus că dacă era director sportiv la un club, în specil în Premier League, l-ar fi transferat pe Philippe Coutinho, deoarece iubeşte jocul brazilianului.

"Iubesc jocul său, îl iubesc ca jucător. E clar că trece printr-un moment mai greu după ce a plecat de la Liverpool. La Barcelona n-a funcţionat, la Bayern la fel, dar mai are timp să se transfere şi nu l-aş exclude niciodată. Mi-ar plăcea să-l văd înapoi în Premier League. Ar face mai bune multe echipe. Echipele din Anglia sunt, probabil, singurele care îl pot transfera acum. Când juca în Premier League, era de vis să-l vezi cum joacă! Dacă aş fi director sportiv la un club, l-aş transfera", a spus Owen Hargreaves, conform The Mirror.

Afla mai multe despre: philippe coutinhofc barcelonanewcastletransfer 

viewscnt
Articole similare