Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Creţu a rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră". Leo Grozavu l-a pus la punct pe fotbalistul de la FCSB: "Vine şi înjură, are acelaşi comportament"

"Creţu a rămas cu o ură de nedescris împotriva noastră". Leo Grozavu l-a pus la punct pe fotbalistul de la FCSB: "Vine şi înjură, are acelaşi comportament"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, a avut mai multe poliţe de plătit, la finalul remizei cu FCSB, scor 1-1. Tehnicianul l-a taxat pe centralul Feşnic, dar şi pe adversarii săi.

FCSB şi Sepsi au avut parte de un meci cu mulţi nervi, în care ambele echipe au cerut lovituri de pedeaspă. De altfel, la pauză spiritele s-au încins. Valentin Creţu l-a apostrofat pe Leo Grozavu, iar Toni Petrea a intervenit şi l-a "înţepat" pe antrenorul de la Sepsi. 

"Nu avem cum să ajungem în România să avem un fotbal de calitate cu echipe protejate, cu arbitraje de maniera asta, ceea ce a fost şi azi. Fiecare cădere sau ţipăt de la FCSB era fault. Avem un penalty clar. Sigur, anul trecut nu eram la Sfântul Gheorghe, dar împotriva celor de la Sfântu Gheorgjhe s-a dat un fault mai mult decât hilar. Tot de domnul Feşnic. Pentru mine a fost o dezamăgire modul cum a arbitrat azi. Este a treia oară când mă elimină, iar mi-a dat cartonaş chipurile la pauză, pentru că Valentin Creţu a avut nişte cuvinte nelalocul lor în timpul jocului şi eu, la pauză, i-am spus nişte lucruri şi după aia spune pentru cuvinte...

Ca să mă potolească m-a eliminat, să nu îşi facă el probleme. Cred că altfel trebuie să se impună arbitrii, dar în România ne punem mâna la gură, nu mai spunem nimic, pentru că ei au voie să facă orice. Nu am avut probleme cu arbitrajul până acum, dar la meciul de azi cred că am fost total dezavantajaţi. Dacă aceiaşi fază era în careul nostru, sunt convins că era penalty indubitabil", a declarat Leo Grozavu. 

Leo Grozavu, despre Valentin Creţu: "Mi-a spus că vrea să se lase de fotbal şi el a plecat în Germania"

"Şi la meciul de cupă... Creţu a rămas cu o ură din asta de nedescris împotriva noastră. Mi-a fost jucător Creţu, la momentul ăla am considerat că trebuie să se poarte altfel. Mai ales când era la Mediaş a venit şi s-a plâns că el nu mai vrea să stea, să îl ajut să plece. L-am ajutat să plece, mi-a spus că vrea să se lase de fotbal şi el a plecat în Germania. Putea să vină să spună corect, da am o echipă şi vreau să mă duc. Oricum îl lăsam. Eu nu pot să ţin un jucător cu forţa, iar pentru asta vine şi înjură.

Nu intru în dispută cu adversarii, cu banca adversă, nu am nicio treabă. Creţu a rămas de la finala cupei cu acelaşi comportament", a mai spus antrenorul lui Sepsi. 

 

 

Afla mai multe despre: leo grozavufcsbsepsifcsb sepsivalentin cretu 

viewscnt
Articole similare