Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Săpunaru în Liga 1 | Anunţ OFICIAL despre transferul iernii în fotbalul românesc: ”Îl aşteptăm cu braţele deschise”

Cristian Săpunaru în Liga 1 | Anunţ OFICIAL despre transferul iernii în fotbalul românesc: ”Îl aşteptăm cu braţele deschise”

Superliga

Comentarii

Ioan Hora, fostul atacant de la FCSB a explicat într-un interviu că eventuala sosire lui Cristian Săpunaru la Mediaş ar fi extrem de benefică echipei sale.

După doar jumătate de sezon petrecut la Denizlispor, fundaşul central român Cristian Săpunaru şi clubul turc au ales să se despartă. Anunţul a fost făcut de preşedintele Ali Cetin, conform haberdenizli.com.

Românul nu s-a mai prezentat la reunirea echipei, fiind a treia plecare de la echipa din Turcia în această iarnă. Ceilalţi doi fotbalişti care s-au despărţit de Denizlispor sunt Mehmet Akyüz şi Burak Çalık.

  • 15 meciuri a jucat Săpunaru pentru Denizlispor, 14 în campionat şi unul în Cupa Turciei

Edward Iordănescu a lucrat cu Săpunaru la Pandurii Târgu Jiu, iar presa a vehiculat în ultimele ore o posibile reunire a celor doi sub culorile Gazului.

Ioan Hora, fost atacant la FCSB a vorbit despre posibilitatea ca Săpunaru să ajungă din nou sub comanda lui Edward Iordănescu: ”Îl aşteptăm cu braţele deschise. Acum depinde de el ce îşi doreşte” a explicat noul atacant al medieşenilor.

Hora a jucat între 2010 şi 2014 la CFR Cluj, formaţie pentru care a marcat de 7 ori în 91 de apariţii. Hora se declară plăcut impresionat de parcursul CFR-ului sub comanda lui Dan Petrescu: ”Nu ştiu dacă va câştiga campionatul, va fi o luptă strânsă. Steaua e în coasta CFR-ului. Am fost puţin surprins de parcursul lor european, dar au o echipă solidă şi asta denotă că au ajuns unde au ajuns şi în Europa League” a mai spus Ioan Hora.

Afla mai multe despre: ioan horacristian săpunaru 

viewscnt
Articole similare