Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a anunţat că va semna contractul vieţii: "Este visul mamei mele"

Cristiano Ronaldo a anunţat că va semna contractul vieţii: "Este visul mamei mele" galerie foto

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo (34 de ani) este un fotbalist complet, a doborât zeci de recorduri şi încă are motivaţia să mai doboare altele. În viaţa personală, însă, Cristiano nu este atât de împlinit precum este în cea profesională.

Starul portughez are patru copii, însă nu s-a căsătorit până în acest moment, chiar dacă a avut mai multe relaţii de durată. După despărţirea de supermodelul Irina Shayk, Ronaldo a început o relaţie cu Georgina Rodriguez. Cei doi s-au cunoscut într-un magazin Gucci, acolo unde ea lucra ca asistentă. 

Ronaldo s-a hotărât şi vrea să se căsătorească cu Georgina, anunţul fiind făcut într-un interviu special pentru The Sun. "Vom fi căsătoriţi într-o zi. Este, de asemenea, visul mamei mele. Deci, într-o zi, de ce nu? Este prietena mea, discutăm, îmi deschid sufletul în faţa ei, iar ea îşi deschide sufletul în faţa mea"

Georgina locuieşte cu Ronaldo la Torino şi cei doi au împreună o fată, în timp ce Ronaldo îl mai are pe Cristiano Jr. şi doi gemeni. 

CITEŞTE ŞI: Cristiano Ronaldo n-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi: "Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală"

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo,  

viewscnt
Articole similare