Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo are un vis secret: ”Vrea să înceapă această aventură!” Dezvăluirile presei britanice

Cristiano Ronaldo are un vis secret: ”Vrea să înceapă această aventură!” Dezvăluirile presei britanice

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Potrivit tabloidului The Sun, Cristiano Ronaldo ar vrea să îmbrăţişeze pe viitor o carieră în antrenorat.

Cristiano Ronaldo vrea să devină antrenor la Manchester United

”Cristiano Ronaldo vrea să-şi încheie cariera la Manchester United, apoi să devină manager” anunţă Corriere dello Sport, care citează de fapt tabloidul britanic, The Sun.

Englezii ar fi pus mâna pe nişte informaţii din interiorul clubului britanic, iar sursele The Sun susţin că aceasta este dorinţa super starului portughez. ”

Vrea să înceapă de la juniori” susţine The Sun, care citează o sursă din interiorurl clubului: ”Ştie că mai poate juca destul. Este obsedat de fotbal şi ştie totul. Mulţi foşti jucători ai clubului şi-au început cariera la juniorii lui Manchester United şi cred că Ronaldo ar putea încerca această aventură”.

Potrivit tabloidului englez, visul lui Ronaldo este să-l antreneze pe fiul său Cristiano Jr, care la vârsta de unsprezece ani joacă pentru academia de tineret a lui Manchester United. "Mi-aş dori să devină fotbalist - explica CR7 recent - pentru că are o mare pasiune pentru acest sport. În plus, urăşte să piardă."

Ronaldo Jr. jucase deja în academia de tineret din Juventus, iar la Academia lui United el este coechipier cu fiul lui Wayne Rooney, Kai. Pentru Juventus U9, Cristiano Jr a marcat 58 de goluri şi a dat 18 pase decisive în 23 de meciuri.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare