Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, contrariat în ziua decernării Balonului de Aur! Minciuna dezvăluită de portughez: "Este inacceptabil"

Cristiano Ronaldo, contrariat în ziua decernării Balonului de Aur! Minciuna dezvăluită de portughez: "Este inacceptabil"
Comentarii

Redactorul-şef al France Football, Pascal Ferre, a fost contrat de fotbalistul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, în ziua decernării Balonului de Aur.

Cristiano Ronaldo îl acuză pe Pascal Ferre că minte

Balonul de Aur va fi decernat luni, iar câştigătorii pot fi văzuţi pe Telekomsport.ro. În ziua în care se va alege cel mai bun fotbalist al lumii, Cristiano Ronaldo a răbufnit. 

Starul din Premier League susţine că Pascal Ferre, redactorul-şef al France Football, a minţit atunci când a spus că portughezul i-a spus că obiectivul său e de a-l depăşi pe Lionel Messi la numărul  de Baloane de Aur câştigate. 

"Deznodământul de astăzi explică declaraţiile lui Pascal Ferre de săptămâna trecută, când a spus că i-am dezvăluit că singura mea ambiţie e să-mi închei cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. Pascal Ferre a minţit, a folosit numele meu pentru a se promova şi pentru a promova publicaţia pentru care lucrează. Este inacceptabil ca persoana responsabilă pentru acordarea unui premiu atât de prestigios să mintă în acest fel, e o lipsă de respect pentru cineva care a pus preţ întotdeauna pe France Football şi pe Balonul de Aur. 

Şi a minţit din nou astăzi, justificând absenţa mea de la Gală din cauza unei presupuse carantine care nu avea niciun motiv să existe. Întotdeauna vreau să îi felicit pe cei care câştigă, şi o fac pentru că nu sunt niciodată împotriva nimănui. Câştig mereu pentru mine şi pentru cluburile pe care le reprezint, câştig pentru mine şi pentru cei care mă iubesc. Nu câştig împotriva nimănui. 

Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să câştig titluri naţionale şi internaţionale pentru cluburile pe care le reprezint şi pentru echipa naţională.

Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să fiu un exemplu pentru toţi cei care sunt sau vor să fie fotbalişti profesionişti. 

Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să-mi las numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial. 

Voi încheia spunând că mă concentrez deja pe următorul meci al lui Manchester United şi pe tot ceea ce, împreună cu colegii mei şi cu fanii noştri, putem încă realiza în acest sezon. Restul nu contează!", a transmis Cristiano Ronaldo. 

De şase ori a câştigat Messi Balonul de Aur, în timp ce Cristiano Ronaldo a fost desemnat câştigător de patru ori. 

Afla mai multe despre: balonul de aurcristiano ronaldolionel messi 

viewscnt
Articole similare