Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo îşi va înfrunta fosta echipă în această vară. Când este programat amicalul Real Madrid - Juventus

Cristiano Ronaldo îşi va înfrunta fosta echipă în această vară. Când este programat amicalul Real Madrid - Juventus
Comentarii

Real Madrid îşi va desfăşura pregătirea de vară în Statele Unite ale Americii, acolo unde va întâlni, printre altele, Juventus Torino, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo.

Real Madrid şi Juventus se vor înfrunta într-un meci amical, programat în cadrul International Champions Cup, pe 4 august, în Maryland. Manchester United şi AS Roma vor fi celelalte adversare ale galacticilor.

Real Madrid a anunţat oficial că l-a cedat pe Cristiano Ronaldo la Juventus.

Florentino Perez a respectat decizia lui Cristiano Ronaldo de a pleca de pe Santiago Bernabeu şi i-a permis să înceapă o nouă aventură în Serie A. Real Madrid şi Juventus s-au înţeles pentru 105 de milioane de euro, sumă care va fi plătită în mai multe tranşe. Portughezul, care şi-a luat adio de la fanii Realului, va semna un contract valabil patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an. La Real Madrid, el primea 21 de milioane de euro pe sezon.

În acelaşi timp, preşedintele clubului Juventus, Andrea Agnelli, a călătorit marţi în Grecia pentru a pune la punct ultimele detalii cu Cristiano Ronaldo, care se află în vacanţă.

451 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, care l-a transferat de la Manchester United, în 2009, pentru 94 de milioane de euro.

În perioada petrecută pe Santiago Bernabeu, atacantul portughez s-a transformat într-un fotbalist complet. Adus din postura de deţinător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo şi-a mai adăugat în palmares încă patru trofee de acest gen şi 16 trofee pe plan colectiv, printre care patru Ligi ale Campionilor, dintre care trei la rând.

Afla mai multe despre: ronaldojuventusamical 

viewscnt
Articole similare