Experiențe împreună.
You are here:

Cristina Neagu, aproape de a semna prelungirea contractului cu CSM Bucureşti: "Suntem pe final de negocieri"

Cristina Neagu, aproape de a semna prelungirea contractului cu CSM Bucureşti: "Suntem pe final de negocieri"

Handbal

Comentarii

Adi Vasile, antrenorul echipei CSM Bucureşti, a anunţat că gruparea din Capitală este pe final de negocieri cu toate jucătoarele ale căror contracte urmează să expire la finalul sezonului, inclusiv cu vedeta Cristina Neagu.

Întrebat care sunt şansele ca interul stânga să continue la CSM, Adi Vasile a declarat:

"Cred că asta e o întrebare la care ea vă poate răspunde foarte bine şi la care ea vă poate răspunde foarte bine. Eu tot ce vă pot spune, că mi-o doresc aici, la fel cum îmi doresc majoritatea jucătoarelor să rămână. Cred că suntem pe final de negocieri cu toate cele ale căror contracte sunt scadente în vară. Curând sperăm să vină şi confirmările pentru toată lumea.

Dacă Cristina Neagu nu ar avea oferte de la alte echipe sau dacă alte fete din echipa asta nu ar avea oferte, înseamnă că nu suntem cine suntem. E normal să aibă oferte, sunt atât de bune!"

Cât despre situaţia sa: "La mine pot veni oferte dacă o să fac o treabă bună şi dacă munca pe care o depun zi de zi o să mă recomande".

Ferencvaros - CSM Bucureşti, sâmbătă, ora 17:00, Telekom Sport 3

Pentru CSM Bucureşti urmează duelul cu Ferencvaros, din Liga Campionilor, partidă care va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 3, sâmbătă, de la ora 17:00.

"Aş spune că am avut destul de multe zile la dispoziţie, patru, pentru a pregăti meciul ăsta. Şi e un lux pentru noi să avem atât de multe zile pentru a pregăti. Suntem într-un moment bun.

Statistica e bună pentru cine o face, pentru cărţi, pentru publicaţii, dar realitatea din teren este că în fiecare moment trebuie să fii pregătit pentru ceea ce urmează să se întâmple. Aşa că în niciun caz nu mă gândesc la statistica bună pe care o avem şi sunt convins că o să fie un meci la care trebuie să fim capacitaţi 100%.

Nu o să subestimez niciun adversar, fie că este dintr-o ligă inferioară, niciodată nu o să subestimez un adversar. Mai ales că jucăm în Liga Campionilor, ar fi o mare greşeală", a mai spus Adi Vasile.

viewscnt
Articole similare