Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu e chef(a). Handbalistele din naţionala României au făcut spectacol în bucătărie

Cristina Neagu e chef(a). Handbalistele din naţionala României au făcut spectacol în bucătărie

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la naţionala României au profitat din plin de ziua liberă primită după victoria la 11 goluri în faţa Macedoniei, în manşa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul din decembrie.

Cristina Neagu şi colegele s-au relaxat activ în bucătăria unuia dintre restaurantele Hotelului Marriott. Pentru că şi-au dorit să ”prindă” cât mai multe din tainele artei culinare, handbalistele au avut parte de o lecţie de cooking de la Chef Nicolae Lică, iar tot ce au învăţat în cele două ore petrecute au pus în practică, asigurându-şi, astfel, cina.

Handbalistele au fost împărţite în mai multe grupe, fiecare ocupându-se de o anumită parte a meniului. Fetele au pregătit sushi, tartar de somon, steak de vită cu garnitură de cartofi dulci, paste făcute în casă, dar şi două feluri de desert.

”Ne-am chinuit ore bune până să găsim ce fel de activitate să pregătim pentru team building-ul de azi. În cele din urmă, am ajuns la această variantă cu gătitul şi toate am fost super încântate. Unele dintre fete chiar se pricep foarte bine. Eu o oră am curăţat şi tăiat cartofi dulci! A fost mai greu în bucătărie decât la antrenament” – Cristina Laslo, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

”Pentru noi a fost o adevărată plăcere să le avem pe fete în bucătărie. Chiar am avut emoţii mari. Ele s-au descurcat de minune, au pus în practică tot ce le-am explicat. Dacă aş putea, le-aş opri pe toate să facem echipă în bucătărie” – Chef Nicolae Lică.

La finalul orelor de gătit, handbalistele au realizat şi platingul preparatelor şi i-au surprins pe cei din staff-ul tehnic al primei reprezentative atât cu gustul cinei, cât şi cu felul în care au arătat creaţiile lor.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare