Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criza nu-l sperie pe Gigi Becali! EXCLUSIV: "Am depozitul plin de marfă!" Care este situaţia în care ar fi renunţat la FCSB

Criza nu-l sperie pe Gigi Becali! EXCLUSIV: "Am depozitul plin de marfă!" Care este situaţia în care ar fi renunţat la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul formaţiei FCSB, vicecampioana României, a mărturisit pentru Telekom Sport că poate traversa această perioadă de posibilă criză financiară, fără emoţii.

Gigi Becali rămâne unul dintre puţinii patroni din Liga 1 pe care îi găseai în fotbalul românesc şi în urmă cu un deceniu. Omul de afaceri este convins că va depăşi situaţia de posibilă criză financiară, pentru că FCSB are un lot foarte valoros, din care pot pleca, pe bani mulţi in străinătate, mai mulţi jucători.

Patronul FCSB deplânge însă situaţia altor cluburi din Liga 1: "Bineînţeles că e foarte greu. Normal că e foarte greu. La mine e alta situaţia, dar oamenii au dreptate ei" a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

El spune că situaţia sa este fericită spre deosebire de situaţia altor cluburi din Liga 1 şi a altor patroni, pentru că FCSB are foarte mulţi jucător valoroşi care pot fi vânduţi în străinătate: "La mine situaţia este alta, pentru că eu sunt angrenat într-o afacere în care eu am cumpărat şi am depozitele pline de marfă. Eu susţin depozitele, adică eu am jucători de vânzare, eu dacă nu aveam acum jucători de vânzare, eu acum la revedere, renunţam, i-a luaţi-o mă care vreţi, v-o dădeam cadou" a mai declarat latifundiarul din Pipera, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Becali îi plânge de milă actualului proprietar de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, dar are în schimb certitudinea că Gică Hagi, patronul Viitorului, va depăşi de asemenea fără probleme următoarea perioadă: "Negoiţă săracu nu s-a săturat? Pentru ce, că nu are ce să vândă. Atunci luaţi-o mă, nu? Ce trebuia fotbal? Bine, la Hagi e altceva, Gică are jucători tineri, adică el o să susţină" a mai spus Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Cei mai bine cotaţi jucători de la FCSB

  • 1. Florinel Coman (22 de ani) - 5.4 milioane de euro cotă de piaţă
  • 2. Dennis Man (21 de ani) - 5 milioane de euro
  • 3. Florin Tănase (25 de ani) - 2.2 milioane de euro
  • 4. Bogdan Planic (28 de ani) - 1.8 milioane de euro
  • 5. Harlem Gnohere (32 de ani) 1.3 milioane de euro

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare