Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua - Dinamo, prin ochii unui fost mare ”tricolor”: ”Şi în liga a doua, va fi la fel ca în derby-urile de anii trecuţi, când se juca cu săbiile pe masă” | EXCLUSIV

CSA Steaua - Dinamo, prin ochii unui fost mare ”tricolor”: ”Şi în liga a doua, va fi la fel ca în derby-urile de anii trecuţi, când se juca cu săbiile pe masă” | EXCLUSIV

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua şi Dinamo se vor duela în plină sărbătoare. În plină perioadă a Paştilor, cele două mari rivale îşi vor măsura forţele ca odinioară, iar unul dintre foştii jucători ai alb-roşilor a prefaţat acest duel de mare tradiţie în fotbalul românesc.

CSA Steaua şi Dinamo sunt prezente ambele în play-off-ul Ligii 2. ”Militarii” ocupă locul 2, cu 44 de puncte, după remiza cu Poli Iaşi (2-2), dar nu au drept de promovare.

De cealaltă parte, ”câinii” se clasează pe poziţia a patra, cu 38 de puncte, şi sunt neînvinşi în această fază a competiţiei.

CSA Steaua - Dinamo, prin ochii unui fost mare internaţional român

Adi Mihalcea, actual antrenor la Gloria Buzău, dar şi fost mare jucător al lui Dinamo, a prefaţat marele meci care va avea loc între marile rivale bucureştene.

”Este al doilea an când eu joc în play-off şi joc contra Stelei fără drept de promovare. La fel ca anul trecut, este simplificată lupta pentru promovare. Suntem cinci echipe care ne batem pe patru locuri 

(n.r. despre CSA Steaua - Dinamo) Vor fi derby-uri tensionate. Cu siguranţă vor veni mult mai mulţi spectatori pe acel stadion.

Chiar dacă se întâlnesc în liga a doua, va fi aceeaşi luptă şi aceeaşi determinare ca în derby-urile de anii trecuţi sau mulţi ani înainte, când se juca cu săbiile pe masă”, a declarat Mihalcea, pentru Orange Sport.

La conferinţa de presă de după meciul CSA Steaua - Poli Iaşi, Leo Grozavu, tehnicianul moldavilor, a oferit un pronostic surprinzător pentru derby. O vede favorită pe Dinamo.

”S-ar putea să supăr pe cineva, dar văd Dinamo favorită. Asta nu înseamnă că am dreptate. Dinamo e pe un trend bun, au căpătat încredere, au marcat 6 goluri în două meciuri la rând.

La începutul campionatului nu credeam, dar celelalte competitoare nu sunt niciuna super valoroase, s-a echilibrat, Dinamo s-a omogenizat, au un lot bun, valoros şi nu întâmplător au ajuns aici. Sută la sută va fi spectacol”, a afirmat şi Grozavu.

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Dinamo va avea loc marţi, 18 aprilie, în a treia zi de Paşte, de la ora 19:00, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 2.

Meciul din Ghencea va fi transmis în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: csa steaua dinamoliga 2mihalcea 

viewscnt
Articole similare