Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce echipă se antrenează Florin Andone după despărţirea de Las Palmas. ”Transferul nu este exclus”

Cu ce echipă se antrenează Florin Andone după despărţirea de Las Palmas. ”Transferul nu este exclus”

Echipa națională

Comentarii

Florin Andone s-a despărţit de Las Palmas, echipă ce a reuşit promovarea în La Liga la finele sezonului trecut.

Cu toate acestea, atacantul ce s-a aflat în trecut şi în circuitul echipei naţionale ar putea semna cu Atletico Baleares, formaţie ce activează în al treilea eşalon din Spania. Fosul jucător al lui Brighton a fost surprins în momentul în care se antrena alături de componenţii echipei la care a fost împrumutat în sezonul 2013-2014. 

Florin Andone se antrenează alături de o echipă de liga a treia

"Primul antrenament al lui Atletico Baleares din această vară a avut un protagonist: Florin Andone. Prezenţa lui pe insulă era cunoscută, având în vedere că aici îşi petrece de obicei vara. Totuşi, nimeni nu se aştepta ca românul să se alăture şi antrenamentului formaţiei alb-albastre. 

Jucătorul nu a semnat, însă clubul i-a permis să se antreneze cu restul echipei pentru a rămâne în formă cât timp îşi caută o nouă echipă. Totuşi, transferul atacantului nu este exclus", a notat publicaţia spaniolă Cadenaser.com.

 

Curg ofertele pentru Florin Andone după despărţirea de Las Palmas

Atacantul român a prins 20 de partide la echipa sa în sezonul precedent, majoritatea din postura de rezervă, reuşind să marcheze două goluri în Segunda Division. Potrivit celor de la as.com, atacantul român îşi doreşte să rămână în Spania, iar Racing de Ferrol, nou-promovată în Segunda Division, este gata să îi propună un angajament. 

Andone este cotat de Transfermarkt la 800.000 de euro.

 
 
 

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare