Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ganea şi-a găsit echipă după despărţirea de FC U Craiova. Va semna cu un club de tradiţie din străinătate

George Ganea şi-a găsit echipă după despărţirea de FC U Craiova. Va semna cu un club de tradiţie din străinătate

Superliga

Comentarii

În urmă cu o săptămână, FC U Craiova a anunţat oficial despărţirea de George Ganea prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Facebook. “George Ganea şi Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulţumeşte lui George pentru tot efortul depus în sezonul trecut şi îi urează mult succes în următoarea provocare”, a fost anunţul grupării oltene.

Conform publicaţiei maghiare Nemzeti Sport, George Ganea a ajuns la un acord cu Ujpest Budapesta, formaţia ce a terminat pe locul opt în Ungaria în sezonul trecut. Aceeaşi sursă relatează că fiul fostului mare internaţional Ionel Ganea va efectua vineri vizita medicală, iar dacă totul va fi OK, cele două părţi vor semna contractul. Fosta adversară a FCSB-ului din Europa League a câştigat de 20 de ori titlul de campioană în Ungaria, ultima dată în 1998. 

Cea mai importantă performanţă din istoria clubului datează din 1973, atunci când formaţia maghiară a fost eliminată din semifinalele Ligii Campionilor de către Bayern Munchen, echipă ce urma să câştige trofeul în acel sezon.

Ionel Ganea, reacţie dură după ce fiul său a plecat de la Craiova: ”Am crezut că Mititelu s-a mai cizelat”

Ionel Ganea (49 de ani) a avut o reacţie dură la adresa lui Adrian Mititelu, după ce U Craiova 1948 a ajuns la un acord cu fiul său, George Ganea (24 de ani), în privinţa încetării contractului. Prin urmare, tatăl său, fostul mare internaţional român, Ionel Ganea, a reacţionat şi nu a fost de acord cu decizia luată de clubul din Bănie.

Acesta l-a criticat pe patronul Adrian Mititelu, pe care îl acuză că nu vrea să facă performanţă, să ducă echipa craioveană la următorul nivel. Mai mult, a adus acuze la adresa acestuia şi pentru de politica patronului de a impune oameni în staff-ul antrenorilor care vin la echipă.

”Nu ştiu dacă se vrea performanţă acolo. Atâta timp cât patronul de acolo nu-şi schimbă mentalitatea, e greu să faci performanţă. Eu am crezut că Mititelu… s-a mai cizelat şi el. M-a surprins aşa neplăcut cu deciziile astea ale lui şi cu insistenţele lui cu un preparator fizic care a venit de la Liga a 4-a. Între Gigi Becali şi Mititelu e diferenţă ca de la cer la pământ”, a declarat Ionel Ganea, conform Sport.ro.

George Ganea a jucat un singur sezon la U Craiova 1948, el venind în 2022 de la Farul. A bifat 35 de meciuri şi a reuşit patru goluri şi patru assist-uri pentru olteni. Este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Afla mai multe despre: george ganeafc u craiova 

viewscnt
Articole similare