Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Victor Piţurcă în frunte! Legendele Stelei pun o condiţie pentru a nu se dezice de CSA Steaua: "A fost şedinţă”

Cu Victor Piţurcă în frunte! Legendele Stelei pun o condiţie pentru a nu se dezice de CSA Steaua: "A fost şedinţă”

Steaua

Comentarii

Foşti mari jucători ai Stelei care au cucerit Liga Campionilor în 1986 au ajuns la capătul răbdării. Nume uriaşe din istoria roş-albaştrilor, precum Victor Piţurcă, Mihai Majearu sau Adrian Bumbescu s-au săturat ca echipa lor de suflet să nu aibă drept de promovare în Liga 1 şi au în plan să se dezică de Clubul Armatei, în cazul în care situaţia nu se va remedia din sezonul următor.

Steaua a ratat pentru prima dată play-off-ul Ligii 2, iar viitorul clubului este pus sub semnul întrebării. ”Militarii” vor juca în play-out după înfrângerea de la Mioveni, iar şansele ca Steaua să aibă drept de promovare din sezonul viitor sunt din ce în ce mai mici.

Fostele glorii ale Stelei pregătesc o revoltă! Piţurcă iese la atac după ce a fost amăgit de un secretar MApn: ”Este negru de supărare”

Valeriu Răchită a dezvăluit că o parte dintre jucătorii care au scris istorie la Steaua au avut o discuţie în urmă cu câteva luni cu un secretar de stat din cadrul MApn, care i-a asigurat că echipa va avea drept de promovare în sezonul viitor.

Timpul a trecut, veştile bune nu au venit, iar Piţurcă&Co par să nu mai aibă nicio speranţă că situaţia se va schimba.

Răchită, iritat la rândul lui de conjunctura în care a ajuns Steaua, a declarat că eroii de la Sevilla se vor dezice de club, în cazul în care ”militarii” nu vor avea drept de promovare nici din sezonul viitor.

Mai exact, fostele glorii vor organiza o conferinţă de presă în care vor anunţa că nu se vor mai asocia cu CSA Steaua.

”Am vorbit cu Victor Piţurcă săptămâna trecută şi era extrem de supărat, pentru că toţi foştii jucători care au câştigat Liga Campionilor cu Steaua sunt alături de echipa asta. Au avut o şedinţă prin octombrie, noiembrie, cu un secretar de stat de la MApN. Victor Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Tudorel Stoica, Majearu...

Secretarul a promis cu subiect şi predicat că până în vară se va rezolva problema clubului de drept public, să se găsească o soluţie, ca începând din sezonul următor echipa să pornească cu drept de promovare.

Nu se întâmplă nimic! Piţurcă este extrem de supărat. A spus că dacă nu se va întâmpla nimic, va ieşi într-o conferinţă de presă alături de toţi marii fotbalişti şi va spune că echipa asta nu are ce să mai caute, pentru că se cheltuie bani degeaba. (n.r. Să se desfiinţeze?) Da”, a spus Valeriu Răchită la Fanatik.

Sezonul 2023-2024 este al treilea consecutiv în care Steaua nu are drept de promovare în Liga 2. Trupa antrenată de Daniel Opriţa va primi vizita lui CS Tunari în ultimul meci din sezonul regular.

Afla mai multe despre: liga 2victor piţurcăvaleriu răchităcsa steaua bucureşti 

viewscnt
Articole similare