Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culio a izbucnit în lacrimi, în direct la TV: ” Au fost probleme de sănătate cu soţia mea. Îi dedic victoria!”

Culio a izbucnit în lacrimi, în direct la TV: ” Au fost probleme de sănătate cu soţia mea. Îi dedic victoria!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor final 1-0.

Emmanuel Culio a revenit la CFR Cluj la vârsta de 38 de ani. Fotbalistul a mărturisit că a avut probleme în familie şi că a fost un an greu pentru el.

Culio a izbucnit în lacrimi, în direct la TV: „A fost un an şi jumătate foarte, foarte greu pentru mine. De aceea am şi plecat acasă. Au fost probleme de sănătate cu soţia mea, dar acum e bine. De aceea sunt foarte, foarte fericit. 

M-a sunat patronul de la CFR, m-a sunat Dan, m-au sunat oameni de aici din Cluj, care mi-au spus că mă vor înapoi. Eu am acceptat, mai ales că a fost un an şi jumătate foarte, foarte greu. De aceea vreau să-i dedic această victorie soţiei mele”.

”Am marcat din specialitatea casei, din faza fixă”

”A fost o victorie mare, astăzi, venim după două meciuri pierdute. Astăzi am jucat foarte bine, împtoriva unei echipe care stă acolo, sus. Se bate la campionat. Am jucat bine. Am marcat din specialitatea casei, din faza fixă. Cel mai important a fost că nu am primit gol de la echipa Craiovei. 

Va fi la fel şi în Cupă. La CFR trebuie să câştigăm orice trofeu. De când am ajuns, din 2007, ne-am luptat mereu pentru trofee. Eu vreau să îmi închei aici cariera de jucător. De asta am venit aici. Nu ştiu când voi spune stop, peste un an, doi, peste şase luni. Când voi simţi că nu mai pot, voi spune stop. Am avut un an jumătate foarte greu pentru mine, am stat cu familia. Acum vreau să fiu alături de Mister”, a declarat Culio.

  • 100.000 de euro este cota lui Emmanuel Culio, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 231 de meciuri a adunat Culio pentru campiona României

EXCLUSIV Ţinuta lui Denis Alibec de la Untold a fost subiect de amuzament pentru Cornel Dinu: ”Era îmbrăcat într-un fel de camuflaj”

Afla mai multe despre: cfr clujculiodan petrescu 

viewscnt
Articole similare