Experiențe împreună.
You are here:

Culio şi-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Sepsi! Probleme pentru CFR în play-off

Culio şi-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Sepsi! Probleme pentru CFR în play-off

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu se va putea baza în următoarele două partide din play-off pe unul dintre cei mai buni jucători.

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Juan Culio, a fost suspendat două jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 2900 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după eliminarea de la meciul cu Sepsi OSK, din Liga I, informează lpf.ro. Asfel, Culio va rata partidele cu Viitorul şi cu Astra.

"FC CFR 1907 Cluj vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări – În baza art. 63.1.g + 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Culio Juan (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei. În baza art. 67 din RD, se sancţionează jucătorul Culio Juan cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 2900 lei. În conformitate cu art. 45.1 din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două etape suspendare şi o penalitate sportivă de 2900 lei; În baza art. 63.2.1 din RD + 63.1.g, se sancţionează jucătorul Mensah Josef (Sepsi OSK) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei", scrie lpf.ro.

Jucătorul Risto Radunovic (FC Astra), eliminat la meciul cu CSU Craiova, a primit o cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei.

"FC Hermannstadt vs. CS Gaz Metan Mediaş – Eliminări – În baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Dâlbea Răzvan (FC Hermannstadt) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Dandea Alexandru (FC Hermannstadt) cu suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate de 5.000 lei", a mai anunţat lpf.ro.
 

viewscnt
Articole similare
FOTO Un fost international italian, indragostit lulea de o romanca. Ce super-cadou i-a facut in...