Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat PCH după eşecul lui Dinamo: „Suntem uimiţi să vedem asta după înfrângere. E fără precedent"

Cum a reacţionat PCH după eşecul lui Dinamo: „Suntem uimiţi să vedem asta după înfrângere. E fără precedent"

Superliga

Comentarii

FC U Craiova a obţinut prima victorie din era Mutu, în faţa lui Dinamo, scor 1-0, graţie golului marcat de Higo Vieira.

Dinamoviştii au pierdut în deplasare, însă suporterii se declară mulţimiţi de atitudinea jucătorilor, mai ales, de cei tineri, care au dat dovadă de caracter şi au jucat de la egal la egal cu oltenii lui Adrian Mutu.

Cum a reacţionat PCH după înfrângerea lui Dinamo

"UN REZULTAT CARE NU NE POATE ÎNTRISTA

O echipă cu mulţi adolescenţi, cu debutanţi care au jucat cu determinare şi curaj. Îi vom susţine ORICE AR FI!

Sunt atât de tineri mânjii noştri încât Mihai Eşanu pare un portar cu vechime şi experienţă. Şi până la urmă va fi unul din cei mai experimentaţi portari, pentru că se va căli în cele mai grele lupte din istoria acestui club.

SUNTEM MÂNDRI DE VOI! Giafer, Roberto Diniţă, Ţone, CURAJ, BĂIEŢI! Cu voi vom scrie istoria!

Suntem alături de tine, Dario Bonetti! Ştii să insufli curaj acestor copii, acestor români şi suntem siguri că vei scoate fotbalişti de valoare din ei!

E foarte important ca aceşti tineri să capete încredere. Da, nu avem cei mai buni jucători din Liga 1, dar EI SUNT TOT CE AVEM şi SUNT AI NOŞTRI.

Le mulţumim tuturor suporterilor care au lăsat totul, au sacrificat două zile de lucru şi au venit la Craiova, unde au cântat tot timpul! Chiar dacă unele televiziuni au preferat să sugrume microfoanele de ambient pentru a nu ne auzi, tot am reuşit să dominăm Oltenia la ea acasă.

Le mulţumim tuturor celor care au intrat pe www.bilete.ro şi au asigurat o Arena Naţională plină, deşi Dinamo juca în deplasare! Este ceva fără precedent! Suntem uimiţi să vedem că şi după înfrângere, suporterii continuă să cumpere ultimele bilete care au mai rămas!

Le mulţumim celor care cred în www.programddb.ro şi au continuat să se înscrie în proiectul socios! Astăzi am atins cota 15.400 şi nu ne oprim!", se arată în comunicatul PCH.

Dinamo se va duela în următorul meci cu Academica Clinceni. Partida va avea loc luni, de la ora 21:30, în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro. 

EXCLUSIV | "Mutu are doi jucători de valoare. Restul, de Liga 2". Analiza lui Cornel Dinu după FC U Craiova - Dinamo 1-0. Bonetti, criticat

Afla mai multe despre: dinamophcadrian mutudario bonetti 

viewscnt
Articole similare