Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a sărbătorit FCSB împlinirea a 33 de ani de la Sevilla '86: "Aducem un omagiu şi le mulţumim marilor fotbalişti"

Cum a sărbătorit FCSB împlinirea a 33 de ani de la Sevilla '86: "Aducem un omagiu şi le mulţumim marilor fotbalişti"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a ţinut şi ea să sărbătorească 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de generaţia Stelei din 1986. Vicecampioana României a postat un material despre “minunea de la Sevilla” pe site-ul său oficial, într-un nou format.

“Cum astăzi este o zi de sărbătoare pentru toată suflarea roş-albastră, am considerat că este momentul să o celebrăm invitându-vă să accesaţi noul site www.fcsb.ro, pe care l-am redesenat şi căruia i-am oferit o nouă faţă. Una modernă şi mai uşor de vizualizat, care beneficiază, de acum încolo şi de versiunea în limba engleză”, a notat FCSB pe pagina sa de Facebook, oferind şi detalii cu privire la noul site.

“Marţi, 7 mai, se împlinesc 33 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc.

În acea zi, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua Bucureşti intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, UEFA Champions League, într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Preşedintele onorific al FCSB, Helmut Duckadam, intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de pedeapsă consecutive, iar trofeul ajungea la Bucureşti.

Pentru această uriaşă performanţă, FCSB le aduce un omagiu şi le mulţumeşte acelor mari fotbalişti pentru contribuţia extraordinară adusă la dezvoltarea fotbalului românesc!”, se arată pe site-ul fcsb.ro.

Afla mai multe despre: steauafcsb 

viewscnt
Articole similare