Experiențe împreună.
You are here:

Cum ar arăta clasamentul Ligii 1 dacă s-ar contabiliza doar golurile jucătorilor străini. FCSB nu ar prinde playoff-ul!

Cum ar arăta clasamentul Ligii 1 dacă s-ar contabiliza doar golurile jucătorilor străini. FCSB nu ar prinde playoff-ul!galerie foto

Liga 1

Comentarii

Politica lui Gigi Becali de a nu se mai baza prea mult pe jucători străini ar face ca FCSB să nu ocupe primele 6 locuri în acest sezon, dacă in calcul s-ar lua doar reuşitele jucătorilor de altă origine decât cea româna.

In Liga 1 evoluează în prezent 144 de fotbalişti străini. Transfermarkt a realizat un clasament al sezonului intern care ia in calcul doar reuşitele stranierilor de la echipele din Liga 1.

Dacă sezonul s-ar termina acum, iar în calcul ar fi luate doar golurile marcate de jucătorii de altă origine decât română, campioană ar fi tot CFR Cluj.

FC Botoşani ar fi a doua clasată, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe ar termina pe locul 3.

Dacă poziţia celor de la Gaz Metan Mediaş este oarecum de înţeles (locul 4) o mare surpriză ar fi clasarea în primele 5 locuri a formaţiei Dinamo. Aflată în faţa unui nou sezon slab de campionat, gruparea preluată de Adrian Mihalcea de la Duşan Uhrin ar ocupa un onorant loc 5.

Poli Iaşi ar fi a 6-a clasată, ceea ce face ca FCSB să nu aibă loc în primele şase formaţii ale campionatului, în cazul în care s-ar contabiliza doar golurile străinilor. E firesc, pentru că echipa lui Gigi Becali nu mare are străinii de altă dată. Politica internă impusă de patron, care vrea să se bazeze cât mai mult pe jucători de origine română, tineri, de perspectivă, face ca Gnohere să fie cel mai mult marcator dintre străinii FCSB-ului cu doar 6 goluri. Asta pentru că Harlem a fost tras în ultima vreme "pe linie moartă". Următorul stranier care contează în clasamentul virtual realizat de site-ul transfermarkt este Juhvel Tsomou, care nici măcar nu se mai află la echipă.

Nici U Craiova nu o duce prea bine. Formaţia olteană, care l-a "repatriat" în ultimele zile pe Gustavo, ar ocupa locul 12 în clasamentul virtual întocmit de germani. Astra şi Chindia ar fi ultimele două echipe clasate.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe