Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum ar fi un duel Florinel Coman - Mbappe la EURO?” Cum a răspuns starul FCSB-ului la ”întrebarea roşie”

”Cum ar fi un duel Florinel Coman - Mbappe la EURO?” Cum a răspuns starul FCSB-ului la ”întrebarea roşie”

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman a tras concluziile la finalul meciului câştigat de România contra Elveţiei, scor 1-1, partidă în urma căreia ”tricolorii” şi-au adjudecat primul loc în grupa de calificare şi implicit prezenţa în urna 2 la turneul final.

Kylian Mbappe vs. ”Mbappe Coman” la EURO? ”Hai că exagerăm deja”

După ce l-a transferat de Viitorul, Gigi Becali i-a atribuit porecla ”Mbappe” lui Coman, datorită poziţiei din teren şi a vitezei care l-a făcut renumit pe superstarul lui PSG. După meciul cu Elveţia, unul dintre reporteri l-a întrebat pe Florinel cum i s-ar părea un eventual duel cu Kylian Mbappe.

Coman a fost modest şi a dat un răspuns scurt: ”Hai că exagerăm deja”, a fost reacţia lui Florinel Coman.

Florinel Coman îşi doreşte să evite Portugalia în grupele de la EURO 2024

Motivul? Performanţa excelentă reuşită de lusitani în grupele din preliminariile pentru EURO, dar şi faptul că superstarul Cristiano Ronaldo joacă în continuare la cel mai înalt nivel în naţionala Portugaliei.

Lusitanii au câştigat clar grupa J din preliminarii, cu 10 victorii din 10 meciuri şi un golaveraj de 36-2.

„Ne-am bucurat cu toţii, a fost stadionul plin. Mă aşteptam să vină lumea după meciul cu Israel. Grupa a fost accesibilă. Când îţi doreşti ceva cu adevărat, trebuie să crezi. Ne-am făcut datoria, acum trebuie să muncim mai mult. Sunt foarte încrezător. 

Nu mi-aş dori Portugalia. Am văzut că a marcat 34 de goluri în preliminarii, cu «regele» Cristiano Ronaldo. Nu ştiu pe cine mi-aş dori. De noi depinde totul, nu de adversar”, a mai spus Coman.

 

Afla mai multe despre: franţaromâniacomanmbappefcsb 

viewscnt
Articole similare