Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată viaţa de selecţioner după amânarea meciului cu Islanda! Mirel Rădoi a răspuns provocării "Give Me 5 cu Săbău"

Cum arată viaţa de selecţioner după amânarea meciului cu Islanda! Mirel Rădoi a răspuns provocării "Give Me 5 cu Săbău"galerie foto

Special

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, a vorbit în exclusivitate cu Alexandru Săbău şi Telekom Sport. Interviul face parte din seria lansată în cadrul rubricii "Give Me 5 cu Săbău" de pe pagina www.telekomsport.ro.

  • Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe www.telekomsport.ro.

Mirel Rădoi mai are timp pentru a pregăti meciul cu Islanda, după ce pandemia de COVID-19 a dat peste cap inclusiv fotbalul. Pe 4 iunie, tricolorii ar urma să dispute semifinala barajului în Islanda. În cazul unui succes, pe 9 iunie, naţionala noastră va juca pentru locul la turneul final, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau a Ungariei.

cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Mirel Rădoi şi cum gestionează antrenorul Mirel Rădoi perioada aceasta fără antrenamente şi meciuri?

Nu este cea mai ciudată perioadă, pentru  îmi petrec timpul cu familia, ceea ce pentru un sportiv ori antrenor este un privilegiu.  documentez despre fotbal şi tocmai am terminat două cărţi de fotbal primite cadou de la Ciprian Urican.

De la cine ai primit cea mai frumoasă urare de ziua ta (n.r. - duminică 22 martie ) şi cine te-a sunat şi nu te aşteptai?
De la copii şi soţiedupă aceea de la sora mea şi părinţi. Nu au fost surprize pentru  primesc apeluri şi mesaje de la foarte mulţi prieteni, colegi şi cunoscuţi.

Alege trei meciuri din cariera jucătorului Mirel Rădoi şi trei din cariera antrenorului Mirel Rădoi pe care ai vrea  le revezi acum.
Steaua Lens, Lyon - Steaua, Steaua - Betis. Anglia - RomâniaRomânia Croaţia şi Portugalia - România.

Cum îţi petreci timpul?
Citesc mult despre fotbal, jucăm cărţi în familie şi urmăresc serialul "Suits" pe Netflix.

Zi-mi trei persoane care te-au sunat, de când ai fost numit antrenor la naţională  şi nu te aşteptai s-o facă.
Sunt mai mult de trei persoane, dar sunt foşti colegi din copilărie şi dacă  nominaliza doar trei dintre ei după s-ar supăra restul pe mine.

Mirel Rădoi, noul selecţioner al echipei naţionale a României, are în spate o carieră impresionantă de jucător şi în faţă, una care se anunţă extrem de promiţătoare ca antrenor.

În vârstă de 39 de ani, Rădoi s-a născut la Drobeta Turnu Severin, acolo unde a şi început fotbalul. A evoluat pentru Extensiv Craiova, Steaua, Al Hilal, Al Ain, Al Ahli şi Al Arabi. Adună 67 de selecţii la nivelul primei reprezentative şi două goluri marcate.

În 2015 a început să antreneze la FCSB, iar în 2018 a preluat naţionala de tineret a României pe care a dus-o până în semifinalele Campionatului European de Tineret din Italia şi San Marino. În noiembrie a fost numit la cârma primei reprezentative a României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mirel radoiromanianationala 

viewscnt
Articole similare