Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat cei de la OFK Belgrad după ce au pierdut cu 6-0 în faţa Stelei. Sârbii au plecat uluiţi de la Bucureşti

Cum au reacţionat cei de la OFK Belgrad după ce au pierdut cu 6-0 în faţa Stelei. Sârbii au plecat uluiţi de la Bucureştigalerie foto

Steaua

Comentarii

Jucătorii şi antrenorii de la OFK Belgrad au plecat uluiţi de la Bucureşti, unde au participat la inaugurarea stadionului Steaua. Sârbii au fost extrem de impresionaţi de atmosfera de pe teren, de stadion, dar şi de momentele trăite în timpul aniversării a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Într-un arc peste timp, cei de la Steaua au ales să inaugureze arena printr-un amical cu OFK Belgrad, aceeaşi echipă care a participat şi la deschiderea vechiului stadion din Ghencea, în 1974. Dacă atunci OFK Belgrad era o forţă în fotbalul sârb, acum echipa a ajuns în liga a 3-a.

Sârbii au fost extrem de impresionaţi de ceea ce au trăit la Bucureşti, de unde au plecat uluiţi. Presa din Serbia a publicat mai multe reacţii din partea jucătorilor, care s-au arătat foarte încântaţi de atmosfera şi de stadion.

Cum au reacţionat cei de la OFK Belgrad după amicalul cu Steaua: ”A fost fenomenal”

Evenimentul de inaugurare a stadionului Steaua a început cu amicalul contra celor de la OFK Belgrad. Cu aproape 15.000 de fani în tribune şi cu o atmosferă incendiară făcută de Peluza Sud, sârbii au fost uluiţi.

Site-ul informer.rs publică mai multe reacţii ale jucătorilor, care s-au declarat încântaţi de atmosfera pe care au trăit-o pe noul stadion Steaua. De asemenea, aceştia au fost impresionaţi de momentul pregătit pentru aniversarea a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, când legendele Stelei au fost invitate pe teren şi au făcut turul stadionului cu o replică a trofeului.

”Am participat la o atmosferă grozavă şi am luat parte istorie, şi-au amintit şi vremurile de demult, când erau campioni europeni. În ceea ce priveşte jocul, am jucat frumos în prima repriză, corect pentru posibilităţile noastre în această fază de pregătire, împotriva unui adversar mai puternic, care a început mai devreme perioada de pregătire, deoarece campionatul lor începe mai repede.

Cel mai important a fost să vedem cât de mult putem în acest moment, pe ce jucători ne putem vaza. Am decis să le dăm minute tuturor jucătorilor. Din păcate, acest lucru a afectat rezultatul, dar sper că nu-i va demoraliza pe băieţii noştri şi că acest lucru le va servi ca o experienţă excelentă pentru progresul în carieră”, a fost reacţia lui Stefan Radisavljevic, secundul lui OFK Belgrad.

”Atmosfera a fost mai bună decât mă aşteptam. Fenomenală! Au anunţat că va fi frumos, dar ceea ce am experimentat este uimitor. Minunata experienţă a fost amplificată de faptul că legendele lor au ieşit pe teren. Îmi pare rău că am pierdut la o diferenţă mare de scor, dar acest rezultat nu este relevant. Vom şti unde suntem când începe campionatul şi cred că totul va fi bine”, a spus Dejan Jevtic, portar şi căpitanul echipei.

”A fost un sentiment fantastic să joc în faţa unui public ca acesta. Asta îşi doreşte fiecare fotbalist. Meciul a fost dificil, era evident că nu eram suficient de pregătiţi. Am arătat că putem face faţă cu ei, nu suntem atât de buni cum s-a spus. Am avut ocaziile noastre în primele 45 de minute, ne-am apărat bine, dar apoi am căzut. Rezultatul nu este un indicator pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren”, a reacţionat Filip Maksic.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

La final, jucătorii lui OFK Belgrad au mers să salute galeria Stelei

La amicalul cu OFK Belgrad, peluza în care a stat galeria Stelei a fost plină. Ultraşii ”militarilor” au făcut o atmosferă superbă, au cântat pe tot parcursul meciului şi au pus în practică două scenografii.

Jucătorii de la OFK Belgrad au fost şi ei impresionaţi de spectacolul organizat de membrii Peluzei Sud şi, în semn de apreciere, la finalul meciului au mers să salute galeria Stelei. Reacţia steliştilor nu s-a lăsat aşteptată şi gestul făcut de jucătorii lui OFK Belgrad a fost aplaudat de toţi spectatorii aflaţi pe stadion.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ofk belgrad 

viewscnt
Articole similare