Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cum e să vă sărbătoriţi ziua pe stadion?". Răspunsul surprinzător dat de Gică Hagi, cu câteva minute înainte de FCSB - Farul: "Dacă aşa s-a întâmplat..."

"Cum e să vă sărbătoriţi ziua pe stadion?". Răspunsul surprinzător dat de Gică Hagi, cu câteva minute înainte de FCSB - Farul: "Dacă aşa s-a întâmplat..."

Farul Constanța

Comentarii

Managerul celor de la Farul Constanţa, Gică Hagi, a fost conectat la meciul cu FCSB de pe Arena Naţională şi a avut o reacţie surprinzătoare atunci când a fost întrebat despre ziua sa de naştere.

Gică Hagi, cu câteva minute înainte de FCSB - Farul: "Nu-mi sărbătoresc ziua"

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, a împlinit 59 de ani, luni. 

De la 20:00, FCSB întâlneşte Farul, în etapa 24 din Superliga, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Înaintea partidei de pe Arena Naţională, Gică Hagi a fost întrebat despre ziua sa de naştere, care s-a suprapus cu meciul din play-off-ul campionatului. 

"În primul rând, nu-mi sărbătoresc ziua. Eu sunt la meci, avem meci. M-am gândit doar la meci. Dacă aşa s-a întâmplat... Cu toate că am primit multe mesaje. Am răspuns, la altele, nu. Momentan e meciul şi după vom vedea. 

E un meci foarte important contra unui adversar foarte bun. Trebuie să ne depăşim ofensiv şi defensiv contra unui adversar foarte bun. 

Mă aştept ca echipa să joace bine, colectiv să jucăm bine. În rest, în fiecare săptămână sunt momente şi momente. E bine că avem jucători care au experienţă şi sunt buni. Şi la mine e pe bancă Nedelcu, Băluţă nu e, Sîrbu nu joacă. Şi eu poate zice despre ale mele", a declarat Gică Hagi, înainte de startul meciului de pe Arena Naţională. 

Afla mai multe despre: gica hagizi de nastere gica hagigica hagi 60 de anifcsb farul 

viewscnt
Articole similare